Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Labrador lakásba?

Labrador lakásba?

Figyelt kérdés
Egy labrador kolyokkutyat szeretnek lakasba. Napi kb 9-10 orat vagyok el,de amikor otthon lennek,sokat jatszanank es sokat setalgatnek vele,igyekeznek lefarasztani. Kerdes,mennyire teszik tonkre a lakast,mennyi mozgas igenyuk van. Kerlek,meseljetek a ti labradorotokrol☺️

szept. 27. 16:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Ajánlom nézd meg Török Ábel Toby-vlog videóit. Egy kölyök labrador lakásban tartását követi végég 2 éves koráig, szerintem sok hasznos információt megtudhatsz belőlük.
szept. 27. 16:39
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Vagyis úgy emlékszem labrador, de lehet hogy golden. Már nagyon rég láttam
szept. 27. 16:40
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Ha le van mozgatva, semmi gond nem lesz vele. 9-10 óra viszont sok egy kölyökkutyának, szobatisztára neveléshez 1,5-2 óránként kellene kb levinni az elején.
szept. 27. 16:41
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Sok ennyi tavollet egy felnott kutyanak is, nemhogy kolyoknek.
szept. 27. 16:55
 5/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat☺️
szept. 27. 17:31
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Ennyi elég sok. Főleg egy kölyöknek. Megfelelő mozgatással nem lenne probléma a lakás, de az eü séták ritkasága baj lehet. Fiatalként nagyon durván tudnak rágni, egyket bútornak kampec, hiába próbaltam alternatívakat adni, de ezt ki is nőtte
szept. 27. 17:54
 7/14 anonim ***** válasza:
23%
Borderünk van és ennyit van egyedül, semmi baja sincs, nagy séták, futtató, kutyasuli, játék, itthon nem ugat, nyüszög, elvan mint a befőtt. Korai szoktatás kérdése.
szept. 27. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
92%
Az első időszakban ez sok. Ott old meg valahogy. De később rendben van. Viszont mozgatás, fárasztás, nevelés kell aktívan tartási körülményektől függetlenül.
szept. 27. 20:08
 9/14 anonim ***** válasza:
81%

A labrador egy kiemelkedően nagy mozgàsigényű kutya. Nekem volt. Jártam vele túrázni. 15-20 km után én már majd' meghaltam, ő még boldogan rohangált...

Azon kívül vedléskor durván szőrözik.

szept. 27. 20:26
 10/14 anonim ***** válasza:
62%
Nem ajánlom lakásban,kb. egy éves koráig mindent megrágott,kihordott.Utána viszont semmihez nem nyúlt.Nehéz a kölyökkor velük,nagyon okos aranyos kutyusok,de kölyökkorban nagy türelem kell hozzájuk.
szept. 28. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!