Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tegnap vettem egy amstaff...

Tegnap vettem egy amstaff kiskutyát kőnyvel együtt és már 2 oltás meg kapott vélemény róla? 06.13 született

Figyelt kérdés
szept. 22. 09:25
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szaporítótól vettél kutyát. Sem a fajtát nem szereted és nem tiszteled, sem felelősség tudat nincs benned. Márpedig így nem szabadna állatot tartanod.
szept. 24. 20:43
 32/41 A kérdező kommentje:
31: kérdem én miért is nem tisztelem és nem szeretem a fajtát? mi okot attam rá ? kiváncsi vagyok ell tudod e mondani
szept. 25. 18:22
 33/41 anonim ***** válasza:
69%
Ha tisztelnéd, nem egy szaporítót támogatnál
szept. 25. 20:57
 34/41 anonim ***** válasza:
Mert ha szeretnéd a fajtát, akkor nem egy keveréket veszel és nem egy mocskos szaporítót támogatsz pénzzel, aki tönkre teszi az állományt. De ezt sem fogod felfogni, mert ehhez is kellene némi felelősség.
szept. 25. 23:29
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán csak annyira buta a kérdező, mint a föld, látszik ugye, hány szót tud leírni helyesen. Na már most ebből világosan következik, hogy mennyit olvashatott, tanulhatott.

Semmi tájékozottsága a világról, szerintem azt se tudja, hogy a falu szélén élő "Józsi tezsvír";aki kizslutyutyokat szaporít, az nem számít tenyésztőnek.

Ő teljesen abban a tudatban él, hogy ő egy tenyésztőt támogatott, és mivel ennek a népcsoportnak a butasága és általános műveltség teljes hiánya mellé egy jó adag arrogancia is társul, ami a kérdező kommentjeiből is süt, így sajnos meggyőzhetetlen, hiába magyaráztok neki.

szept. 26. 07:15
 36/41 A kérdező kommentje:
le szarom én vettem egy kutyát és gondját viselem már azis baj ha keverék lene ha korcs lenne ase lene baj mert gondját viselem de eredeti ne tudjátok már jobban tőrzs kőnyv oltás kőnyv mindene van
szept. 26. 17:57
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Mi a neve a kennelnek/tenyésztőnek ahonnan van?
szept. 26. 20:03
 38/41 A kérdező kommentje:
Mága Richárd
szept. 27. 08:38
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂😂😂😂😂😂
szept. 27. 11:33
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam, hogy egy c-type szaporító.
szept. 27. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!