Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tegnap vettem egy amstaff...

Tegnap vettem egy amstaff kiskutyát kőnyvel együtt és már 2 oltás meg kapott vélemény róla? 06.13 született

Figyelt kérdés
szept. 22. 09:25
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
17: a férges kutyáknak amúgy pont hogy aránytalanul fel van püffedve a hasa. A füle laikus szemmel is kontár munka. Kiváncsi lennék honnan van.
szept. 22. 17:49
 22/41 A kérdező kommentje:
19:nem a hejes irásomrol kértem véleményet Nem vagyok kíváncsi az okoskodókra akik csak írásban magyaráznak fajtiszta eredeti szerintetek úgy veszem meg hogy nm nézi meg egy orvos vagy valaki aki ért hozzá csak a véleményeteket kérdeztem hogy hogy tetszik nektek
szept. 22. 18:00
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Fajtatiszta attól lesz, hogy törzskönyves, bejegyzett tenyésztőtől van és igazolható a származása. Nagyon csodálkoznék, ha ez így lenne, mert a tenyésztők nem vágják a kutyák fülét. Ugyanis tilos.
szept. 22. 18:07
 24/41 Négyszögletű Kerék ***** válasza:
100%
Ha ez amstaff akkor megeszem a kalapom. Keveréket vettél
szept. 22. 18:38
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

"mert a tenyésztők nem vágják a kutyák fülét."

attól aki akarja megoldja, lenyomozni kb lehetetlen és visszacsinálni is, de ez valóban nem szép. Nincs meg a hegye, mintha csak lerakták volna egy deszkára és bárddal lecsapták. Szegény gislutyuy.

szept. 22. 18:43
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mennyi volt? Rögtön kiderül hogy fajtatiszta vagy szapis.
szept. 22. 18:44
 27/41 anonim ***** válasza:
93%
A fentebb említett egèszsègügyi okokon túl azèrt is kell a doki, hogy átírja a chip adatait a te nevedre. Biztos van benne chip? Bár ha tènyleg kapott már kèt oltást, kène lenni.
szept. 22. 23:22
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy fajtiszta, mert kutya. De semmi köze a fajtatisztához és a valódi amstaffhoz.

És kérdező, a helyesírásod mindent elárul az intelligenciádról. Az pedig, hogy szaporítótól vettél keveréket, pedig azt mutatja meg, hogy semmi felelősség tudatod nincs.

szept. 23. 15:00
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy fajtiszta szerencsétlen, ő egy szapis keverék. Gondolom te meg egy c típusú vagy, akinek kellett egy "menő" izomkutya vagánykodni a putrisoron. Csak jelzem, hogy ő egy érző lény.
szept. 23. 18:59
 30/41 A kérdező kommentje:
na ide figyeljetek főleg te 29 :1 nem én vágtam le a fűlét 2 már be adatam neki a 3 oltást orvos aszt monta hogy szép, a fűle kicsit rosz de eredeti ja és aszt montad érző lény miert én bántom vagymi ? arany mondja van nálam tőb hust eszik mint te nem is ertem miert belém álltok
szept. 24. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!