Hogyan tudjam rávenni a kutyát hogy az utcára pisiljen?
Ez fura, a mienk pedig a kertbe nem akar. Egyébként lakásban lakunk, de ha elmegyünk valahova családi házba (pl. rokonokhoz), akkor ott nem akar pisilni az udvaron. Ki kell vinni az utcára.
Gondolom akkor ti családiházban laktok (vagy legalábbis földszinti lakásban ahol van udvar)
Amúgy isemrek olyan kutyát aki pedig inni nem akar csak a saját táljából. Furák ezek :)
Szerintem azért mert több esze van mint a gazdájának. Tudja, hogy nem sz@rjuk meg pisiljük össze az utcát.
Pláne ha még fel se szedik utána.
Ha rendesen pisil és kakil akkor hála istennek hogy hazaviszi, eggyel kevesebb állat után kell szagolni a húgyszagot.
Tudom, most egy emberként pontoz le minden kutyás. De no regret :D
Üdv.:
Egy szintén kutyás
"Szerintem azért mert több esze van mint a gazdájának. Tudja, hogy nem sz@rjuk meg pisiljük össze az utcát."
kutyásként nem kellene emberi gondolatokkal felruházni egy ösztönállatot. Nem tudja, ez ösztön, nem érti mi a helyes mi a nem, max ha tiltod meg jutalmazod...
Kérdező: ennyi idősen ivarérettként is kéne pisilnie jelölés címén legalább. Szokott?
Vagyis kertesben laktok a kutyával, de két hétre panelba került.
A kertesben van-e naponta sétáltatva a kutya, vagy csak a kertben intézte el a dolgát mindig?
"Ha reggel viszem ki mert 8 órán át tartotta akkor pisil"
Ilyenkor látványosan örülj neki és jutalmazd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!