Kutyaruha? Mennyit? Milyet?
Ilyen a kutyám szőre:
Közepes méretű kutyus.
Nektek milyen kutyaruhátok van? Ilyen szőrre érdemes kutyapulcsit is venni?
Eső kabátot tervezek venni.(ez jó ötlet?)
Téli kabát vagy overál? (Overál jobban tetszik, de azt mondják azt csak több 4-5 órás szabadban tartózkodás esetén ajánlott)
Vagy inkább mindkettőt?
Miből mennyitek van? Milyen kutyára?
Esőkabát nagyon hasznos, azt mindenképp szerezz be. Nekem fázós a kutyám, ezért van pulcsija és kabátja is. Az overált szerintem halál lehet föl-le adni a kutyára, nem preferálom.
A Kóbordogstól szoktam ruhákat rendelni, mert jó minőség, jó áron. www.kobordogs.hu
Az esőkabátjuk is olyan, hogy a kutyám hasa nem lesz vizes, csak a mancsait kell megmosni séta után.
Az esőkabát hasznos, nem lesz csurom sár a kutya. Az enyém nem szeret vizes lenni, úgyhogy ő is örül neki :)
A többi cucc kutyafüggő: te vagy a gazdi, látod, hogy fázik-e.
Az előző kutyusom egy ezer évesen örökbe fogadott tacskó keverék volt, eleve fázós, aztán ahogy még idősebb lett, lassult, meg-meg állt nem tudta átmozgatni annyira magát séta alatt, hogy ne fázzon - nála pl indokolt volt a pulcsi, kabát.
A jelenlegi kutyusomnak könnyen van melege, 20 fok felett már minden baja van,a hidegnek örül.
Gyakorlati tanácsok:
1. öltözködést, ruha viselést tanítani kell
2. ha jól szocializált a kutyusod, vidd be olyan üzletbe, ahol fel tudod rá próbàlni a ruhákat
3. nekünk az vált be, ami
- hasa áthúzós és tépőzáras (gyors, kényeles fel-levétel)
- hónaljban gumírozott, faroktájéknál méretre állítható
- hámra feladható / megfelelő helyen van rajta lyuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!