Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vélemény erről a kutyafajtáról?

Vélemény erről a kutyafajtáról?

Figyelt kérdés

Ha minden igaz akkor télen lesz egy lagotto kiskutyám, kifejezettem sport és munka célra. csak azok válaszoljanak a kérdésekre akiknek van vagy volt lagottojuk.

Ez a fajta alkalmas agilityre?

Napi mennyi időt foglalkozzak vele? (NEM akarom túl ,,hajtani")

A szuka kutyák mekkorák lesznek? (tudom h kozepes de cmre)

Mit és hányszor egyen egy nap? NEM akarom hogy kövér legyen, fittet szeretnék

Van most is egy kutyám, vele hogyan szoktassam majd össze fokozatosan?

Lehet kint az udvaron tartani? ( ha olyan az időjárás bejöhetne egy ideig, tudom higy egy olyan kutyának aki kint van tartva még több idő kell a gazdival, és lehet higy meggondolom majd magam és benti lesz. ha kinti lesz akkor NEM NEM és NEM lesz kerti dísz!!!!!)

köszönöm szépen a válaszokat:)

szept. 3. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Kiválasztod a tenyésztőt, akitől kutyát szeretnél. Az összes kérdésedre választ fog adni, ha olyan tenyésztő, aki komolyan veszi, hogy gondos gazdának adjon el kölyköt.
szept. 3. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező minden oké? xd kicsit idegesnek tűnsz
szept. 4. 07:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én bírom a lagottot, nagyon okos kutyák. A jó időben el van kint, de hidegben fázik, hiszen nincs duplarétegű bundája, és ha van lègkondi bent, akkor azzal is jobban jár a kánikulában mint kint. De ezt majd úgyis látni fogod mikor hol érzi jól magát, most így előre nem lehet megjósolni a kutyád személyiségét.

Nagyon aktív fajta, sok foglalkozást igényel, nem hiszem hogy túl lehet hajtani. Agilityre bármilyen fajta képes, próbáljatok ki pár kutyás sportot aztán látod melyik jön be.

Hogy hányszor etetsz, az tökmindegy, egyszer vagy kétszer. Jó minőségű táp vagy BARF, esetleg vegyesen, ha figyelsz hogy melyik tápanyagból mennyi van a tápban, azt nagyon minimális nyerssel jól fel lehet húzni.

A kutya mérete egy google keresés, az összeszoktatás egy összetettebb dolog, elég sokmindentől függ hogy fog menni. Itt egy jó cikk a témában

[link]

szept. 4. 08:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lépsz be lagottos csoportba és olvasol ott utána...??
szept. 4. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!