Elsősegély nyújtás kutyáknak?
Na jó, de mondjuk a stabil oldalfekvés hogy van? És szívmasszázsnál hányszor kell nyomást kifejteni a szívre egy perc alatt? És a lélegeztetés is ugyan úgy van?
De köszi a választ.
Először is autó gázolás esetén semmit ne tégy, mert nem tudhatod, milyen belső sérülései vannak.
Másodszor sajnos nincs más hátra ilyenkor, mint autót szerezni és irány az állatorvos. Mert ugyan létezik állatmentő, de az órákba, sokszor fél napba is telik, de lehet hogy csak másnap ér rá.
Az életmentő elsősegély kutyák számára szerintem igen ritka, mert az ilyesmi szívbetegség, vagy egyéb szervi baj esetén szükséges. Közúti baleset, vagy egyéb sérülésnél az orvos a biztos, mert több kárt tehetsz, mint hasznot.
Igen, a ha baleset ér egy kutyát az első az, hogy orvoshoz viszem, de ha mondjuk rosszul lesz, és tényleg le áll a szíve?
Az állatmentőkről meg egy szót se! Az előző kutyámmal történt, hogy játszottunk, ő meg ráesett a lábára, és az eltört. Hívtam az állatmentőket, két és fél órát vártam rájuk, aztán körbetelefonáltam a taxi cégeket, hogy melyikkel lehet kutyával utazni... Végül a szomszédom vitt el a dokihoz.
Utolsó!
Pont amíg kommentet küldtem tetted ki a linked. Vmi ilyesmire gondoltam, köszi!
Egy másik kérdésnél tettek be egy nagyon hasznos linket elsősegély nyújtáshoz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!