6 hetes németjuhász kölyök, mi baja lehet? (többi lennt)
Nov. 1-én vettem egy fajtiszta nj kölyköt, kertes házban lakom s egyenlőre a kazánházba költöztettem be mivel ott meleg, védett helyen van, de az a baj vele hogy már a 2. éjszaka vonyít. Amíg kinn van nappal addig nem, s akkor sem ha leviszem s ott vagyok mellette, de mihelyst otthagyom s ráoltom a lámpát elkezd "sírni". Nagyon sajnálom, nem tudom h még szokatlan-e neki vagy egyáltalán rossz helyen van ott? Gondoltam h a teraszon is aludhatna (ott közelebb is van a bejárathoz ill. hozzám) de az nyitott s elég hideg éjszaka.
Mit gondoltok mi lenne neki a legjobb?
Így van, a 3. válaszolónak köze sincs a kutyákhoz.
A kutyus majd megszokja az egyedül létet esténként, a lényeg hogy hagyd. Nem azért nem sír mert csak hat hetes ln nincs ott az anyukája, ha 8 hetesen vagy 5 hónaposan szakítod el az anyjától ,akkor is ugyanígy fog viselkedni.
Jellemző ilyenkor egy kis depresszió is, rossz kedv, étvágytalanság. De ez pár nap, egy hét alatt megoldódik, ne aggódj.
Kitartás, és jó kutyázást a továbbiakban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!