9 hónapos kan csivava sokat nyalogatja a nemiszervét… Ez baj?
Figyelt kérdés
Van egy kilenc hónapos csivi fiúnk, és újabban nagyon sokat nyalogatja a kuksiját… Van olyan, hogy séta közben megáll, és elkezdi nyalni, ilyen hirtelen oda kap… Ez mitől lehet? Kutyások!Tapasztaltatok hasonlót? Esetleg érdemes lenne állatorvosnak megmutatni? Egy kicsit aggódunk érte…aug. 31. 18:15
1/7 anonim válasza:
Azt mondanám baj, de ebben az időben lesznek teljesen ivaréredtek. Az én kutyám is csinálta majd abba is hagyta.
Nekem azt mondta az állatorvos semmi baja sincs, de érdemes lehet elvinni állatorvoshoz ha nem javul a helyzet vagy akár most is.
2/7 anonim válasza:
Figyeld meg. Ha marad vagy nem tűnik egészségesnek, pl váladék ilyenek, akkor vidd orvoshoz.
4/7 anonim válasza:
Az én kutyám 2 és fél éves, minden nap megtisztogatja a kukiját.
Nézd meg neki, ha gyulladtnak tűnik, vagy váladékos, vidd orvoshoz.
5/7 anonim válasza:
Azt, hogy neked, embernek nem normális az egy dolog. De ne magadból indulj ki!
Ő egy kutya, neki pont olyan testrésze, mint bármelyik másik.
6/7 anonim válasza:
5 Emberek kozott is ismert ez a jelenseg, autofellacio a neve. :))
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:))
szept. 1. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!