Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért tüsszög folyton a kutyám??

Miért tüsszög folyton a kutyám??

Figyelt kérdés
Már 4 napja amint felkel elkezd tüsszögni már kicsit enyhült ez a 4 nap alatt de még mindig szinte folyamatossan. Orvossan beszéltünk azt mondta, hogy talán az miatt mert kevertünk a tápjába humac sprayt és port és talán ez zavarhatja az orrát. De nem hiszem, hogy ez a baj mert még mindig nem jött helyre, illetve akkor nem csinalja amikor alszik vagy feszik csak akkor amint elkezd mozogni és mivel kis rövid orra van még néha röfög is mellé és ez eléggé megrémít. Nem tudom esetleg nem e az alergiája játszik közre de akkor úgy tudom, hogy fekvés, alvás közben is tüsszögne szerintetek mit lehetne vele csinálni?

aug. 30. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Vidd is el az orvoshoz, nézzen bele az orrába. Bőre nem piros, szőre nem hullik? Vakarózás? Ezek szoktak az allergia tünetei lenni

Toklász mehetett az orrába esetleg?

aug. 30. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Vidd el másik orvoshoz első körben, mert ezek szerint a jelenlegi nem valami hozzáértő szakember. A Humactól kizárt dolog, hogy tüsszögne, ez oltári baromság. Milyen kutyád van? Mopsz, francia bulldog, angol bulldog? Nekem franciám van, de sosem szokott tüsszögni.

Toklászt kizárnám, mert volt dolgom vele, nem ilyen.

Allergia... hát a tüsszögésről, mint tünetről még nem hallottam, de kitudja.

Először tényleg egy másik dokit keresnék meg, másodvélemény nem árt.

aug. 30. 13:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Allergiának tűnik
aug. 30. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Másik doki, mert ez nonszensz, egy normális doki minimum kivizsgálja, belenéz az orrába is, de akkor sem mond ilyen butaságot, hogy a Humactól tüsszögne.
aug. 30. 14:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom mindenkepp elviszem mashoz!
aug. 30. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Valami belement az orrába, lehet akar fűszál is ha azt szokott rágcsálni.

Allergiánál nem tüsszögnek.

aug. 31. 06:57
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Allergia lesz az.
aug. 31. 17:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!