Van egy 9 hettes amstaff kutyám szerintetek le vágasam a fűlét ? és kell valamivel majd kezelni neki vagy keni valamive l?
Figyelt kérdés
#fűll vágás #kutya fűll be vágás #mikor kelll le vágnk a kutya fűlét
aug. 28. 06:43
11/18 anonim válasza:
ma 07:58
Amúgy mindannyian a kasztrálás mellett mellet erőlködtök ugye?
13/18 anonim válasza:
Ma 9:00
Az ivartalanítással nem csak a felesleges szaporulatot előzünk meg hanem számos betegséget is. Rutin műtét, 1 nap alatt kiheveri a kutya.
A fül és farokcsonkítás csupán azt a cèlt szolgálja hogy ??? Mi célt is szolgál? Menőbb lesz a kutya? Sokan okosba’ levágatják aztán utána fertőződik a seb meg ki tudja..
Bár ezt ilyen embereknek hiába magyarázom, jöhet a lepontozás meg a privát anyázások
14/18 anonim válasza:
hettes...
Le vágassam...
Fűlét...
Keni...
Valamive l....
Tanulj meg inkább írni,jobban jársz!
15/18 A kérdező kommentje:
mi az hogy házilag vágom le mi vagyok én? ki csinál olyat van egy orvos aki be válaja alltatás stb nm vagyok szivtelen! én a segitségeteket kérem hogy mivel szokás kezelni mert a doki nm ajálhat semit
aug. 28. 15:16
16/18 anonim válasza:
A doktor nem ajánlhat semmit? Akkor azt sem ajánlja, hogy levágasd. Nincs semmi értelme. De ha annyira akarod, próbáld ki előbb magadon.
17/18 anonim válasza:
Csak megjegyzem: A kutyák fül-és farok vágását a "fajtajellegnek megfelelően" a TENYÉSZTŐK találták ki és alkalmazták évtizedeken át, most pedig ugyanazok jönnek az ellenérveikkel, természetesen agresszívan és nyál-fröcskölve! 😛
18/18 anonim válasza:
#17 Mert rájöttek, hogy annyi hasznot mégsem hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!