A kutyátok is szomorúbb egy nyaralas utan?
Figyelt kérdés
Elvittuk nyaralni kicsi kutyam, es szomorunak tunik itthonaug. 26. 17:44
4/14 anonim válasza:
Vagy csak szimplán melege van, és mivel a nyaraláskori nem megszokott aktivitások helyett megint a megszokott rutin van, inkább pihen. Én is szívesebben kelek ki ebben a kánikulában az ágyból, ha van miért.
5/14 A kérdező kommentje:
Abban nyilvanul meg,hogy nem szeret utánna mozdulni hetekig,alig eszik(pedig az en kutyam a hasarol hires)
aug. 26. 18:46
6/14 anonim válasza:
Annyira híres nem lehet, mert én még nem hallottam a kutyádról. Embereknek is más az étvágyuk kánikulában. Abszolút beleképzeled, hogy a nyaralás vége a probléma, ezer meg egy oka lehet még.
7/14 A kérdező kommentje:
Ugy ertettem hogy a hasarol hires,hogy az ismeroseim kozott
aug. 26. 19:07
8/14 anonim válasza:
Inkább a meleg, vagy teljesen kimerült a nyaralás alatt. Főleg ha előtte nem élt annyira aktív életet.
9/14 anonim válasza:
Lehet, hogy te vagy szomorú és átveszi a hangulatod :)
Max fáradt lehet a sok inger miatt.
10/14 anonim válasza:
Nem lázas? Meg kéne mérni végbélben. 38,5 körül normális. Ha bágyadt a kutya, én mindig erre gondolok. Ha pedig lázas, akkor a babesiosistól kell tartani. Lehet, hogy a nyaralás során megcsípte egy kullancs és most beteg. Sürgősen lázat kéne mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!