Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » El fogja fogadni a kisebbik...

El fogja fogadni a kisebbik kutyát?

Figyelt kérdés

Van egy törpetacskónk, mellette volt egy németjuhász, jó barátok voltak, de a németjuhászt sajnos el kellett altatni. Azóta a tacskó szomorú, egy hete.

Most vettünk neki egy másik törpetacsit, de még szomorúbb lett, illetve ha a kölyök kutya odamegy hozzá, nyalogatja, játszana vele a nagy vicsorít.

Van esély rá, hogy megbarátkoznak? Vagy mi az oka, hogy nem fogadja el?

Előre is köszönöm.

aug. 26. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Azt nem írtad, mennyi idős a nagy. De sok öregebb kutya már nem kedveli annyira a nagyon aktív kölykök társaságát. A mi kutyánk is régen szalad oda minden kutyához akit meglátott, most meg ha odajönnek hozzá, morog rájuk
aug. 26. 13:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ő is tudja, hogy nem pótolja.

Idő kell neki még, hogy túl lépjen.

Ha egyneműek, akkor nehezebb a helZet

aug. 26. 13:05
 3/8 anonim ***** válasza:
42%

Vettünk neki egy törpe tacsit... Gratulálok.

És vele mi lesz, elaltatjátok, ha a nagy nem fogadja el? Nem magatoknak kéne kutyát venni? még a gyereknek is csak akkor szabad kutyát venni, ha az egész család akarja, nem még az öreg kutyának...

Gyászol. Ez olyan mintha neked meghal a legjobb barátod és kapsz egy kisbabát helyette.

1 hete szomorú, túl gyors, túl rossz megoldás. Akkor inkább egy felnőtt kutyát kellett volna mellé rakni, nem egy kölyköt és nem 1 hét után.

Legjobb lenne a törpe tacsinak ha olyan családot keresnétek neki, aki őt szereti, nem azért vette, hogy a masik kutyának legyen.

aug. 26. 13:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább elvittem volna a menhelyre a jelenlegi kutyát, hogy összepróbáljátok valami felnőtt kutyával.

Biztos hogy kijött volna valamelyikkel és akkor tényleg neki hoztátok volna.

aug. 26. 13:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Nyilván magunknak is vettük, nem kifejezetten neki. 3éves.
aug. 26. 13:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 2 kutya van de bejött az utcáról egy kölyök. Orvosnál chipet nem találtak benne és nem kéne 3 kutya úgyhogy megpróbáltuk tovább adni mert a meglevő 2 kutyánkból (az egyik 7 a másik 3 éves) a 3 éves nem igazán szerette. Ő is kapott utána meg kerülte mindig. Viszont senki nem jött érte és senkinek nem is kellett. Most aug 10.én jött és már jóban vannak. Talán az első hét volt olyan hogy kerülte a nagy a kicsit. De már most együtt játszanak. Adj neki egy kis időt ha akkor se fogadja el akkor sajnos adjatok túl rajta
aug. 26. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a német juhászon kívül más kutyákkal milyen a tacskó?
aug. 26. 14:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Tegnap együtt vittem őket az állatorvosi klinikára. A nagynak találtam egy zsírcsomót, neki vettek citológiát, a kicsi pedig oltást kapott. Az orvosi asztalon összebújtak, ma reggelre már oldódott a helyzet. Játszottak.

Köszönöm a válaszokat, a rosszindulatúakat is.

aug. 27. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!