El fogja fogadni a kisebbik kutyát?
Van egy törpetacskónk, mellette volt egy németjuhász, jó barátok voltak, de a németjuhászt sajnos el kellett altatni. Azóta a tacskó szomorú, egy hete.
Most vettünk neki egy másik törpetacsit, de még szomorúbb lett, illetve ha a kölyök kutya odamegy hozzá, nyalogatja, játszana vele a nagy vicsorít.
Van esély rá, hogy megbarátkoznak? Vagy mi az oka, hogy nem fogadja el?
Előre is köszönöm.
Ő is tudja, hogy nem pótolja.
Idő kell neki még, hogy túl lépjen.
Ha egyneműek, akkor nehezebb a helZet
Vettünk neki egy törpe tacsit... Gratulálok.
És vele mi lesz, elaltatjátok, ha a nagy nem fogadja el? Nem magatoknak kéne kutyát venni? még a gyereknek is csak akkor szabad kutyát venni, ha az egész család akarja, nem még az öreg kutyának...
Gyászol. Ez olyan mintha neked meghal a legjobb barátod és kapsz egy kisbabát helyette.
1 hete szomorú, túl gyors, túl rossz megoldás. Akkor inkább egy felnőtt kutyát kellett volna mellé rakni, nem egy kölyköt és nem 1 hét után.
Legjobb lenne a törpe tacsinak ha olyan családot keresnétek neki, aki őt szereti, nem azért vette, hogy a masik kutyának legyen.
Én inkább elvittem volna a menhelyre a jelenlegi kutyát, hogy összepróbáljátok valami felnőtt kutyával.
Biztos hogy kijött volna valamelyikkel és akkor tényleg neki hoztátok volna.
Tegnap együtt vittem őket az állatorvosi klinikára. A nagynak találtam egy zsírcsomót, neki vettek citológiát, a kicsi pedig oltást kapott. Az orvosi asztalon összebújtak, ma reggelre már oldódott a helyzet. Játszottak.
Köszönöm a válaszokat, a rosszindulatúakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!