Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyákkal kapcsolatos...

A kutyákkal kapcsolatos kérdések miért nem a “Családi kapcsolatok”témakörben vannak?

Figyelt kérdés
A kutya, ugyebár, családtag, tehát ott kéne értekezni róluk. Sőt, mivel sokaknak a kutyája a kisfia/kislánya, a “Gyereknevelés” kategóriában is jogosan lehetne róluk kérdezni.

#kutya #család #családtag #akutyámagyerekem
aug. 21. 19:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A kutya elmosogatja a tányért. A gyerek nem.
aug. 21. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a kutyámra családtagként tekintek, imádom őt. De soha nem fogom őt annyira szeretni, mint a gyerekeimet, a férjemet. A kutya, bármilyen imádnivaló is, nem ember. A kutya egy állatfajta, nem ember. Teljesen más a kettő.
aug. 21. 20:27
 13/16 anonim ***** válasza:
23%
Sosem hasonlítanek egy kutyát egy gyerekhez. A kutya cuki, a gyerek meg idegesítő.
aug. 21. 20:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed alapján azt gondolom, hogy nálad a kutya nem családtag és téged zavar, hogy másnál meg az. Én nem tudom megérteni miért kell kutya annak, akit nem is érdekli ez az egész téma és csak kirakja a kertbe. Manapság már házörzőnek se lehet őket használni, mert simán leszúrják vagy megmérgezik. Miért fáj az, hogy vadidegen ember hogyan viszonyul a házikedvencéhez? Miért kell szapulni valakit, mert foglalkozik a kutyájával? Van egy pár furcsa ember, aki tényleg a gyerekének hiszi, de azokkal még nem kell foglalkozni. Ha még nem ez volt a motivációd a kérdés feltevésére, akkor egy troll vagy.
aug. 21. 20:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz, hogy a gyerek olykor idegesítő, de hát így van meg a harmónia. Az nem harmónia, ha gyerek HELYETT egy kutyával élek, mert a kutyában nem csalódok, nem idegesít, nincs vele annyi gond, mert ez az én szemszögemből leginkább egy kibújásnak hangzik. Ott akkor bizony-bizony van egyfajta törés, és a törés nem egyenlő a harmóniával. Meg ez így nagyon lesarkított, hogy a kutya cuki, a gyerek meg idegesítő.
aug. 21. 21:01
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, troll vagyok, viszont nagyrészt teljesen jó, normális válaszok érkeztek a kérdésemre, tehát nem volt hiábavaló.
aug. 21. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!