Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyákkal kapcsolatos...

A kutyákkal kapcsolatos kérdések miért nem a “Családi kapcsolatok”témakörben vannak?

Figyelt kérdés
A kutya, ugyebár, családtag, tehát ott kéne értekezni róluk. Sőt, mivel sokaknak a kutyája a kisfia/kislánya, a “Gyereknevelés” kategóriában is jogosan lehetne róluk kérdezni.

#kutya #család #családtag #akutyámagyerekem
aug. 21. 19:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

"Miért nyalogassa a kisfiam a golyóit folyamatosan?"

Na ezért.

aug. 21. 19:11
 2/16 anonim válasza:
91%

Az a baj hogy itt a legtöbb kutya csak nyűg otthon nem törődnek velük.

Németországban meg a nyugati országokban családtag van egy külön helyiségük bennt a lakásban és nem csaholnak ha sétálsz az utcán ami itthon rettenetesen idegesítő

aug. 21. 19:17
 3/16 Thunderfairy ***** válasza:
91%
A kutya az egy háziállat. Az igaz hogy sok kutyatartó családtagnak tekinti. De ettől még csak egy állatfaj aki az emberrel él egyűtt.
aug. 21. 19:21
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Azért mert a kutya házállat és nem családtag attól hogy valaki családtagként gondol rá
aug. 21. 19:22
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
És a macskás nőkkel mi van? Azokat kutyába se veszed?
aug. 21. 19:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Elég béna trollkérdés. A kutya családtag nálunk is, de pontosan tudod hogy nem ugyan az a 2 dolog.
aug. 21. 19:32
 7/16 anonim ***** válasza:
84%
Család tagnak tekintem én is a kutyám de soha nem lesz egyenértékű a gyermekeimmel.
aug. 21. 19:39
 8/16 A kérdező kommentje:
Én tudom, de itt sokan azzal jönnek, hogy “majd a gyerekedet is leadod, ha hangos”, stb. Szóval sokaknak mégis egy kategória.
aug. 21. 19:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A kutya sokkal biztonságosabb egy embernél. Egy emberi kapcsolat stresszes, konfliktusok vannak benne, kockázatok. Ráadásként az internet korában már amúgy is hanyatlanak az emberi kapcsoltok. Az emberek nem akarják ennek kitenni magukat, vagy korábban csalódtak emnertársaikban. Na ná, hogy a mai világban a kutya/macska sok esetben emberként van kezelve. Sokaknál ezen állatok töltik ki ezt az űr, ezért hasonló rangot kapnak.
aug. 21. 19:44
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

A kutya elsősorban állat, attól függetlenül, hogy családtag.

Én itt a gyakorin nem nézek át minden témakört és szerintem sokan vannak így. A családi kapcsolatok és gyerekes témakörben valószínűleg elvesznének azok a kérdések, amiket itt feltesznek.

A gyerekvállalás témakör azért pörög, szóval hiába dobod be oda, hogy az én kicsi angyali cicukám/kutyuskám miért rángatózik már fél órája álmában?

Nem biztos, hogy kapsz releváns választ rá, mert lehet tapasztalt kutyatartók kevesen vannak a szülők között.

aug. 21. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!