Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tacskóknál normális, hogy...

Tacskóknál normális, hogy mozdulatlanul fekszenek órákon át?

Figyelt kérdés

Itthon vagyok home officeban. Reggel kiengedtem a tacskóm. Olyan 10 óra körül kinéztem rá, akkor ott feküdt az árnyékban a hátán, lábai az egekben voltak. Kinéztem délben is, akkor még mindig úgy feküdt és most az imént is kinéztem és ugyanúgy fekszik mozdulatlanul.

Ez normális egy tacskónál? Sétáltatásból jöttünk haza, ilyenkor alap rutin nála, hogy kimegy a hátsó kertbe pihenni, van neki kint hideg friss víz is folyamatosan. Viszont 1,5 - 2 óra hossza után be szokott jönni, de most meg se akar mozdulni.

Kiszóltam neki, arra csak annyi reakció, hogy a fejét ide fordította és nézett engem de semmi mozgás tőle.

Ez normális?

aug. 15. 15:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
En is szoktam ilyet
aug. 15. 20:12
 12/14 anonim válasza:
0%
De jó, hogy ennyire ráérünk....
aug. 15. 20:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben az időben sok ember is ezt csinálja.
aug. 15. 20:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, ez normális.
aug. 16. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!