Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tacskóknál normális, hogy...

Tacskóknál normális, hogy mozdulatlanul fekszenek órákon át?

Figyelt kérdés

Itthon vagyok home officeban. Reggel kiengedtem a tacskóm. Olyan 10 óra körül kinéztem rá, akkor ott feküdt az árnyékban a hátán, lábai az egekben voltak. Kinéztem délben is, akkor még mindig úgy feküdt és most az imént is kinéztem és ugyanúgy fekszik mozdulatlanul.

Ez normális egy tacskónál? Sétáltatásból jöttünk haza, ilyenkor alap rutin nála, hogy kimegy a hátsó kertbe pihenni, van neki kint hideg friss víz is folyamatosan. Viszont 1,5 - 2 óra hossza után be szokott jönni, de most meg se akar mozdulni.

Kiszóltam neki, arra csak annyi reakció, hogy a fejét ide fordította és nézett engem de semmi mozgás tőle.

Ez normális?

aug. 15. 15:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Tőlünk kérdezed? Neked van tacskód. De szokott máskor is ilyet csinálni?
aug. 15. 15:55
 2/14 A kérdező kommentje:

Már bejött

Amikor én itthon vagyok vele akkor nem. Ha be kell menni munkahelyre akkor nem tudom.

aug. 15. 16:06
 3/14 anonim válasza:
91%
2 éves tacskó-foxi keverékünk van. Ilyen melegben (is) teljesen normális, van hogy vizet vagy enni viszek neki és még a fejét se mozdítja, máskor pedig belépek a kapun és már ugrál is rám
aug. 15. 16:11
 4/14 anonim válasza:
92%
igen, nekünk is ezt csinálja. Képes 3 órán át ülni és nézni ki a fejéből.
aug. 15. 16:27
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
aug. 15. 16:29
 6/14 anonim válasza:
89%
Igen. Nekem is tacskóm van és folyton ezt csinálja :D sokszor van, hogy elalszik hanyatt fekve, nyitott szemmel és nem mozdul órákon át, nagyon ijesztő szokott lenni, de már megszoktam tőle hogy ilyen, ez a fajtánál normális:)
aug. 15. 16:40
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Igen persze, nyugi. :)
aug. 15. 17:15
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is ezt csinálja, nyugi:D. A
aug. 15. 17:51
 9/14 anonim ***** válasza:
92%
A szüleimnek 2 tacskó van. Gyakran órákig csak hevernek a teraszon.
aug. 15. 18:16
 10/14 anonim ***** válasza:
58%
Ember, nem tűnt fel, hogy 40 fok van? Mindenki az életéért küzd, az állatok is.
aug. 15. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!