Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám miért torpanhat meg...

A kutyám miért torpanhat meg sokszor arrafelé? Mit érezhet?

Figyelt kérdés
Szoktam sétáltatni a kutyám általában estefelé amikor hűvösebb van. Egyszer nappal az erdősebb rész felé mentünk, két legelő között akkor egy ponton a kutyám megállt, a hátam mögé ment valami miatt, de nem hallottam és láttam semmit. Máskor meg még a kocsi úton is ez volt, de akkor kezdett már sötétedni, marhákat sem láttam. (2 éves szuka magyarvizsla)

aug. 12. 18:10
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy a villanypásztor miatt viselkedik igy, de attól nem félne annyira max elkerülné, meg messze van az úttól.
aug. 12. 18:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám is az erdő szélén megtorpant sztem valami vad van ott és fél tőle vagy a szagát érzi.
aug. 12. 18:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolm felfigyelt valami vadra. Nem feltetlen fél, lehet csak megfigyel, érdeklődik.
aug. 12. 18:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a lovakkal volt olyan, hogy egy ponton, az erdőszélen egy gazos résznél mindig idegesek lettek, nem akartak továbbmenni, pedig nem volt ott semmi.

utána mondta nagyapám, hogy a vágóhídról valami mosóvizet, szennyvizet oda szoktak kihordani (illegálisan, nyilván). Érezték a vér szagát.

Nincs ebben semmi misztikus, az állatok érzékszervei sokszor fejlettebbek a miénknél, és olyasmit is éreznek, amit mi nem.

aug. 12. 18:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Ilyenkor a hátam mögé megy és mögöttem jön nem megfigyel
aug. 12. 18:32
 6/11 A kérdező kommentje:

Bár ott van közvetlen az út mellett egy szennyviztelep, de mellette nem

csinálja ezt.

A vértől szerintem nem kéne megijednie

aug. 12. 18:33
 7/11 Senior Séf ***** válasza:
75%

Nem hiszek semmiféle természetfeletti lényben, de ami Németországban történt, azóta is elgondolkodtat. Egy baráti család rám bízta a Golden Retriever kutyáját, amíg ők világ körüli útra mentek. Pauli (így hívták a kutyát) remekül idomult hozzám, minden szavamra odafigyelt, soha semmi baj nem volt vele. Történt egyszer, hogy a falu határában, ahol szoktunk sétálni, az alkonyati megvilágításban valamit látott rajtam, vagy mellettem, ami megijesztette. Kb 20 méterre volt, megdermedt, bámult felém, nyüszíteni kezdett (felnőtt kan kutya), és hiába hívtam, nem hogy nem jött, hanem hátrált. Máig nem tudom, mi a ménkű volt,de mint aki szellemet látott,úgy viselkedett.

Később az erdőben találtam meg, pórázra vettem, de hazafelé is szabódva közelítette meg az ominózus helyet.

aug. 12. 18:48
 8/11 A kérdező kommentje:
Enyém is hasonlóan viselkedett, de ha szóltam hogy gyere, jött
aug. 12. 19:00
 9/11 A kérdező kommentje:
De érdekes hogy te nem láttál semmit
aug. 12. 19:01
 10/11 anonim ***** válasza:
50%

Az állatok éreznek energiamezőket, negatív energiákat, mint pl a démonok, most ez nem vicc!

Érezheti ragadozó szagát, bújkáló rossz ember jelenlétét, aki áldozatára vár stb

A legjobb mérőműszerek, a kutya mindig érzi a rossz helyet, rossz embert !

aug. 12. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!