A kutyám miért torpanhat meg sokszor arrafelé? Mit érezhet?
Nekünk a lovakkal volt olyan, hogy egy ponton, az erdőszélen egy gazos résznél mindig idegesek lettek, nem akartak továbbmenni, pedig nem volt ott semmi.
utána mondta nagyapám, hogy a vágóhídról valami mosóvizet, szennyvizet oda szoktak kihordani (illegálisan, nyilván). Érezték a vér szagát.
Nincs ebben semmi misztikus, az állatok érzékszervei sokszor fejlettebbek a miénknél, és olyasmit is éreznek, amit mi nem.
Bár ott van közvetlen az út mellett egy szennyviztelep, de mellette nem
csinálja ezt.
A vértől szerintem nem kéne megijednie
Nem hiszek semmiféle természetfeletti lényben, de ami Németországban történt, azóta is elgondolkodtat. Egy baráti család rám bízta a Golden Retriever kutyáját, amíg ők világ körüli útra mentek. Pauli (így hívták a kutyát) remekül idomult hozzám, minden szavamra odafigyelt, soha semmi baj nem volt vele. Történt egyszer, hogy a falu határában, ahol szoktunk sétálni, az alkonyati megvilágításban valamit látott rajtam, vagy mellettem, ami megijesztette. Kb 20 méterre volt, megdermedt, bámult felém, nyüszíteni kezdett (felnőtt kan kutya), és hiába hívtam, nem hogy nem jött, hanem hátrált. Máig nem tudom, mi a ménkű volt,de mint aki szellemet látott,úgy viselkedett.
Később az erdőben találtam meg, pórázra vettem, de hazafelé is szabódva közelítette meg az ominózus helyet.
Az állatok éreznek energiamezőket, negatív energiákat, mint pl a démonok, most ez nem vicc!
Érezheti ragadozó szagát, bújkáló rossz ember jelenlétét, aki áldozatára vár stb
A legjobb mérőműszerek, a kutya mindig érzi a rossz helyet, rossz embert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!