Kinek milyen kutyafajta tetszik?
Az első, és legnyerőbb: Labrador Retriever! Luca, az én labim olyan okos, hogy néha el sem hiszem. Négy hónaposan elkezdtük a kutyaiskolát, teljesen kezdőként, és két hónapra rá, fél évesen engedelmességi versenyt nyert junior kategóriában, ő volt a legfiatalabb. Barátságos, farokcsóválós, és örökké boldog, optimista kutya. egyetlen hátránya, hogy hatalmas a mozgásigénye!
A második helyen az Óriás snauczer áll. Hatalmas, összetett kutya, aki mindig a gazdit helyezi előtérbe. Összeszedett, pontos, aktív. Imádom.
A lista harmadik helyét a Border Collie nyerte el, aktív terelőösztönével, barátságossága miatt és kiváló agility-tehetségével. Mivel labradorommal is agilityzünk)persze csak a neki jó akadályokkal), szeretném folytatni ezt a sportot egy igazán jó agilitykutyával, amit én a Border Collie-ban találtam meg.
Nekem Goldenem van, imádom, bár most már nehéz jó kennelt kifogni a szaporítók miatt. :(
Viszont az egyetlen, örök szerelmem a Nova Scotia Duck Tolling Retriever!!!! :)) Minden szempontból tökéletesek! Jelenleg sajnos nincs lehetőségem behozatni egyet, de első dolgom lesz, amint csak tehetem!!!
Ha valaki tud ilyen fajtáról Magyarországon, kérem írjon. :)
Beagle,labrador,alaszkai malamut!!!
Nagyon édik:D
Palota pincsi
Jelenleg van nekem 1 kislány kutyus!Nagyon szép zoknis mind a 4 lábán és a fején is van 1 fehér csík és a hasa is fehér a többi helyen barna!=) Aranyos játékos 9 hetesen elvihető lesz azaz február elején!=)
Valakinek nem kell???=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!