Kinek milyen kutyafajta tetszik?
Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 18:07
12/45 anonim válasza:
13/45 anonim válasza:
Pekingi palotapincsi
Máltai selyemkutya
Kínai meztelen kutya
Yorki =)
14/45 anonim válasza:
én 12 éve yorkiőrült vagyok,az a kedvencem.kettő van,de szeretnék még.:-)))
ja,és mostanában a kínai kopasz kutya is tetszik.
15/45 anonim válasza:
berni pásztor,bernáthegyi border collie, akita ,argentin dog,palotapincsi:-) még sok más van de ezek tetszenek a legjobban
16/45 anonim válasza:
Az alaszkai malamut! Szerintem a világ legszebb fajtája. És a vizsla, mert nekem is olyan van:D
17/45 anonim válasza:
Mudi. A világ egyik legintelligensebb fajtája, szinte bármire kiképezhető. Terelés, agility, mentőkutya, sőt, ma már vaddisznó hajtóvadászatokon is használják. A magyar pásztorok körében a pumi mellett a legkedveltebb. Nem túl kicsi és nem túl nagy, megfelelő szoktatás mellett imádja a gyerekeket és a többi háziállattal is jók kijön. A másik a horvát juhászkutya, ami szinte a mudi pontos mása, az egyetlen lényeges különbség, hogy csak feketében létezik. Nagyon szeretem még a nova scotia duck tolling retrievert. Okos és barátságos, de nem annyira túltenyésztett, mint a golden vagy a labrador.
20/45 anonim válasza:
Nekem mindenképpen a keverék a nyerő,van is egy roti-husky,és egy stafi mix kutyusunk.Kiskutyát nem akar valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!