Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek milyen kutyafajta tetszik?

Kinek milyen kutyafajta tetszik?

Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 18:07
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
BEAGLE
2009. jan. 6. 18:43
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen kutyát szeretnél? Bentre, vagy udrarra? Ha udvarra akkor nekem a Golden retrivel tetszik, vagy a Shar-pei. Anyuéknak van olyan, imádom.

Nekem szobakutyám van, Papillon. ritka, még kevesen ismerik, de én nagyon szeretem. nagyon jó természete van.

[link]

[link]

2009. jan. 6. 19:02
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Pekingi palotapincsi

Máltai selyemkutya

Kínai meztelen kutya

Yorki =)

2009. jan. 6. 19:37
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

én 12 éve yorkiőrült vagyok,az a kedvencem.kettő van,de szeretnék még.:-)))

ja,és mostanában a kínai kopasz kutya is tetszik.

2009. jan. 6. 20:00
 15/45 anonim ***** válasza:
berni pásztor,bernáthegyi border collie, akita ,argentin dog,palotapincsi:-) még sok más van de ezek tetszenek a legjobban
2009. jan. 6. 20:35
 16/45 anonim válasza:
100%
Az alaszkai malamut! Szerintem a világ legszebb fajtája. És a vizsla, mert nekem is olyan van:D
2009. jan. 6. 20:47
 17/45 anonim ***** válasza:
Mudi. A világ egyik legintelligensebb fajtája, szinte bármire kiképezhető. Terelés, agility, mentőkutya, sőt, ma már vaddisznó hajtóvadászatokon is használják. A magyar pásztorok körében a pumi mellett a legkedveltebb. Nem túl kicsi és nem túl nagy, megfelelő szoktatás mellett imádja a gyerekeket és a többi háziállattal is jók kijön. A másik a horvát juhászkutya, ami szinte a mudi pontos mása, az egyetlen lényeges különbség, hogy csak feketében létezik. Nagyon szeretem még a nova scotia duck tolling retrievert. Okos és barátságos, de nem annyira túltenyésztett, mint a golden vagy a labrador.
2009. jan. 6. 21:03
 18/45 anonim ***** válasza:
Ja, és jelenleg is mudim van.
2009. jan. 6. 21:04
 19/45 anonim ***** válasza:
Leonbergi :-)
2009. jan. 6. 21:08
 20/45 anonim ***** válasza:
68%
Nekem mindenképpen a keverék a nyerő,van is egy roti-husky,és egy stafi mix kutyusunk.Kiskutyát nem akar valaki?
2009. jan. 6. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!