40-43 fokot jeleznek elő ma nálunk. Ti beengeditek a házba a kutyátokat? (aki kint tartja)
#12 ápold azt a kutyát tisztességgel, és akkor nem lesz büdös!
kérdező: ha 35° fölött vagyunk, én hozom be őket. akkor mennek ki, amikor elkezd lejjebb hűlni, vagy ők akarnak kimenni.
Alapból bentiek, ágyban alvósok, bár van udvar, de nálunk annyira élhetetlen a ház déltől, hogy a fák alatt az udvaron jobb a hőérzete az embernek...
A legmelegebb időben le szoktam őket zárni a mosókonyhába, ott nem nagyon megy 27 fok fölé, mert nagyrészt a fölben van, én meg aszalódok a 33 fokos szobában, mert ott lehet csak normálisan fogni a wifit a munkához.
A szomszédban lakó nagyszüleim is a melegben inkább kiülnek a fák alá, ezért nem tudom teljesen elítélni azt, aki nem engedi be a kutyáját. Nagyon sokat számít, hogy van kialakítva a kert, egy valóban nagy, egészséges diófa pl nagyon hűvösen tudja maga alatt tartani a levegőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!