Az én kutyàm neve : Segítség
És Sebinek becézük ha nem csinált semmi rossszat.... Ezzel nem lenne baj ,hogy ez a nevet kapta a menhelytől ha nem szeretne megszökni közterületeken , gondoljatok bele mikor keresem futva ordítom SEGÍTSÉG! SEGÍTSÉG!

Olyan retardált becenevei vannak szerencsétlennek, hogy ha ezeket az utcán hallanám más kutyástól, biztos zártosztályra raknám az illetőt.
A kutyám tisztességes neve Dexter, egyértelműen hím a drága. Hát, itthon szokott lenni Röfifej (többet röfögő hangot ad ki izgalmában, mint amennyit kutyául ugat xd), Nyuszipók, Nyanya, Nyüszi, Nyunyumaci, Puding, Cukorbogyó, Cukorbogyómaci, Tündérbogyó... és a többi. Én is csodálkozom, hogyan nem sül le a bőr az arcomról. 😅 De ő szereti. Nem volt fiatal, amikor magunkhoz vettük, elég pocsék előélete van. Akaratlanul jöttek ezek, ő pedig amikor megszeretett engem, elkezdett farokcsóva lenni minden ostoba névnél, de persze csak a hangsúly miatt. Mindig nagy szeretettel szólok hozzá, akár azt is mondhatnám neki, hogy "szőnyeg", elkezdi csóválni a farkát.

Seriff, Cincike, Kopi, Niki, Valdi.
A mostani Abigél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!