1/13 anonim válasza:
Tényleg.
Kivétel ha egynek a gazdája ír ide, mert ő azt fogja írni, hogy nagyon barátságos, emberszerető, cuki, édibédi.
2/13 anonim válasza:
Neveléstől függ, de ez minden kutyára vonatkozik
4/13 anonim válasza:
A rotvejler nem tudom milyen, de a rottweiler egy remek fajta, maximum valamivel nehezebb tanítani, mint mondjuk egy labradort, de egyáltalán nincs velük gond. Nem, nem gazdi vagyok, a családban és a közeli ismerősöknek volt, van, így eléggé ismertem általuk.
6/13 anonim válasza:
Nyilván a harapása erősebb, mint egy pl. csivavának, szóval ilyen szempontból egy meg nem nevelt rottweiler veszélyesebb lehet, mint pl. egy rosszul nevelt csivava, vagy egy spániel. De amúgy abszolút okés kutyák ők is, csak meg kell őket nevelni, ahogy a többi kutyát is.
7/13 anonim válasza:
Az őrző-védő vonalból az egyik legstabilabb idegrendszerű, és kiegyensúlyozottságú kutya. Hogy ez megmutatkozzon, kell hozzá egy normális gazdi. Bármelyik kutyából ki tudja hozni az ember a legrosszabbat, vagy a legjobbat.
8/13 anonim válasza:
Egy Trabant a veszélyesebb vagy egy Hummer? Minden attól függ ki vezeti.
10/13 anonim válasza:
Nem veszélyesebbek mint a kérdés kiírójának helyesírása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!