Mikor tér vissza az aktivitás ivartalanítás után?
Figyelt kérdés
Ötödik napon vagyunk, de még nehezen bírja, ha többet sétálunk. (Ami persze érthető még.)
De az érdekelne, mikor tér vissza a régi aktivitásunk?
jún. 24. 12:03
2/7 anonim válasza:
Én varratszedésig/2 hétig biztos, hogy nem vinném nagyobb sétákra és más megerőltető tevékenységet sem csináltatnék vele, főleg, ha szuka.
3/7 anonim válasza:
Arra is gondolj, hogy egyrészt dögmeleg van, másrészt - nálunk, legalábbis - nagyon bolond időjárás. Egy egészséges, nem műtött kutya se olyan aktív most, mint általában
4/7 anonim válasza:
Gondolom az sem mindegy, hogy lány vagy fiú a kutya. Az én fiú kutyámnál reggel volt a műtét, már aznap délután hozta a kis játékát, hogy játszunk, mentünk ugyanúgy sétálni. Mondjuk én nem erőltettem nála a hosszú sétákat utána még pár napig. Az én kutyám szerintem még aktívabb is lett ivartalanítás után amúgy.
5/7 A kérdező kommentje:
Kan kutya.
Nagyon figyelek rá! Semmi ugrálás és megerőltető sséta. Látom rajta meddig bírja. Csak fura hogy ilyen kevés.
Az első aktív tevékenységünk az varratszedés után 6 nappal lesz,kutyasuliba. Addig csak séta van :)
jún. 24. 12:46
6/7 anonim válasza:
Idővel visszanyeri még aktívabb is lehet, de az is lehet, hogy lustább lesz picit, ha nem hajtja az ösztön, nyugisabb lehet.
7/7 anonim válasza:
Nálunk 6-7. napon kezdett aktívabb lenni,de csak pórázos séta,mert már ment volna mint az eszes, kutyákkal nem engedtem játszani nyilván.
10. nap kiszedték a varratokat, ez pénteki napon volt, vasárnap már levittem a futtatóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!