Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha remeg a golden retriever...

Ha remeg a golden retriever feje , mire utalhat?

Figyelt kérdés
2 éves ivartalanított kan
jún. 24. 07:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

- Remeg a kutyám (ami akár súlyos idegbaj vagy mérgezés jele is lehet, de semmiképp sem normális), mi lehet ez?

- Nem lehet látatlanul megmondani, de súlyos lehet, vidd orvoshoz!

- De én úgy vállaltam állatot, hogy közben nem tudom neki biztosítani az alap orvosi ellátást, illetve a szomszédom ismerősének a testvérének az állatorvosa egyszer csinált egy hibát. Inkább ölbetett kézzel megvárom, hátha az enyém jobban lesz, minthogy elvigyem a szakemberhez, aki sokkal kisebb eséllyel kezeli félre, mint én, hozzá nem értő.

- De el kéne vinned.

- Brühühü, anyuciii, az internetes csúnya nénik-bácsik bántanak, mert igazuk vaaan!

jún. 24. 12:19
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer nincs idő, egyszer meg ismerős kutyájával így megy úgy. Hagyjuk ezt, ezek gyenge kifogások. Mit számít, mi baja, ha annyira sem vagy képes, hogy orvoshoz vidd?
jún. 24. 12:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Inkább nektek kéne szakember!
jún. 25. 08:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerencsétlen kutyádnak kéne, mert valószínűleg komoly baja van - de lehet, hogy már mindegy.
jún. 25. 08:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, ha meghal miattad az állat, mindig eszedbe jut, hogy nem vagy jó ember! Egyébként ha ez nem unalomból kiírt kérdés, akkor simán belefér az állatkínzás kategóriába.

Érdekes nekem is van sok dolgom, meg kutyám is, de mindig el tudom vinni orvoshoz.

jún. 25. 14:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Hogy van a kutya? Egyszeri eset volt, vagy fennáll azóta is?
jún. 26. 01:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Él még szerencsétlen?
júl. 2. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!