Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális hogy a két kan...

Normális hogy a két kan kutyám nyelves csókoznak?ill.bekapja szinte a másik fejét

Figyelt kérdés

Yorkikról van szó.

Az idősebb 2 éves ő,a másik 8 hós.

Azt hallottam léteznek meleg kutyák. Ezen nagyon meglepődtem. Nekem ők az első kutyáim.

jún. 19. 19:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
A nyalakodás csak játék, ismerkedés, információ szerzés a masikrol. A parosodas pedig nem szexuális vágy hanem dominálás. De amúgy szomorú hogy ennyit se tudsz azokról a lenyekrol akikről gondoskodsz.
jún. 20. 13:04
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
Igaza van a 11-nek, inkább add oda a kutyákat olyannak, aki ért hozzájuk, ott jobb helyen lesznek. Tuti oltásaik sincsenek és kint tartod őket a kertben dísznövényként. Ha nem fiú lenne mind a két kutyád, már szaporító lennél, illetve lélekben így is az vagy, csak nincs szaporulat. Tüstént nézz magadba és szabadítsd meg szegény kutyusokat ettől a hozzá nem értő, nemtörődöm "gazdától": jómagadtól!
jún. 20. 14:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Reméljük hogy kiskorú és a “kutyám” az pontosabban a szülei kutyáit jelenti…
jún. 20. 14:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Állatoknál nincs homoszexualitás.

Ösztönök,viselkedési formák vannak.

Én kanom minden nála idősebb domináns kutyának legyen az kan vagy szuka nyalja a száját. Ez egy megadó viselkedési forma. Kölyök kutyák sűrűbben csinálják.

Fej bekapás meg inkább játék.

Látszik a kutyák viselkedésével,testbeszédjével nem igazán vagy tisztában.

Előre szólok ha egymást akarják meghágni az sem szexuális jellegű.

jún. 20. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!