Humac Natur AFM vélemény?
A kutyám allergia miatt egyfojtában vakarozik, harapdálja és nyalogatja magát.
Fél éve elkezdünk allatorvosi javaslatra egy gyógyszert adni neki, ami amellett hogy drága nem is igazán használ.
Egyre többet olvastam, hogy a humac natur afm elvileg valóban segít ezeken a tüneteken.
Van olyan aki már használta? Tényleg segitett a kutya tünetein?
Utána néztem. semmi köze az allergia megszüntetéséhez a HUMAC NATUR-nak. Mivel eteted egyébként?
Nos. Én adom a kutyámnak éves óta. Tudni kell az allergiáról, hogy magától nem fog elmúlni és semmi sem csodaszer, sem a Humac, sem a gyógyszer. Első körben azt kellene kideríteni, hogy étel allergiáról vagy környezeti allergiáról van szó. Ha étel, akkor azt ugye megfelelő étrenddel tudod kordában tartani. Ha étel, annak a kiváltóját egy eliminációs diétával tudod kideríteni. Környezeti allergia esetén is valószínű fennáll egy étel érzékenység. Megfelelő étkezéssel, kiegészítőkkel csökkenteni lehet a tüneteket.
Tudni kellene mit eszik a kutyád, ez a legfontosabb. Azért is fontos, mert a Humac nem működik minden eledellel. Lépj be a Humac Facebook csoportba, tök sokat segítenek az adminok, válaszolnak minden kérdésre. Csomó kalauz van minden témában, ami hatalmas segítség az allergia kezelésében.
A Humac egy tök jó cucc, ha mellette odafigyelsz arra, hogy mit eszik a kutya. Én még használom mellette a Humac Help krémet is és a spray-t is, ami tök jó viszketés ellen.
#1 A másik lehetőség az a szeroidos kúra, amit viszont nem igazán szeretnék.
#2 Valószínűleg étel és környezeti allergia is. Rengeteg tápot kipróbáltunk már, jelenleg hipoallergén tápot eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!