Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha eddig nem mutatott csípés...

Ha eddig nem mutatott csípés tünetet akkor nem is csípte meg?

Figyelt kérdés

3 percre egyedül hagytam a 2 éves németjuhászomat és megevett egy poszméhet 🥹

Mikor visszamentem hozzá játszott vele és mire el akartam venni megette. Ez kb 20-30 perce volt, semmi csípésnyom, nincs feldagadva sehol, eszik, hozza a labdáját, hogy dobáljam.

Attól félek, hogy a torkát csípte meg és megfulladhat, de ha eddig semmi baja akkor nem is lesz, ugye?

Egyébként nálunk most viszonylag hideg van, szegény méhecske alig vánszoroghatott a földön.

jún. 12. 17:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%

Még fél óráig figyeld! És egy calcimusk beadása jó lenne.

De előfordulhat, hogy nem lesz allergiás reakció a csípésre.

jún. 12. 18:05
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Nyugtass meg, hogy nőből vagy!

Nekik megbocsájtható a túldramatizálás, mert mókás.

...mármint ez emberi társadalomban.

Az állatok nem ennyire toleránsak. Okozhat traumát egy túldramatizált reakció, és akár kondicionálhatja az agyat, egy nem kívánatos viselkedés rögzítésére, ami további túldramatizálásra neurotikussá válhat.

Úgyhogy a legfontosabb, amit most tenned kell, hogy tartsd magad távol a kutyától, hogy semmiféle mentális gyengeséget ne lásson rajtad!

jún. 12. 18:25
 3/11 A kérdező kommentje:

#1 Azóta sincs semmi baja, most futkározik és a szomszéd macskáját ugatja, de köszi :D Valószínűleg nem is csípte meg.

#2 Halt már meg állatom azért, mert lenyelt egy darazsat, megcsípte a torkát belül és előttem fulladt meg amíg hívtam az állatorvost. Nem gondolom, hogy túldramatizáltam volna a dolgot, játszottam vele ahogy szoktam, annyi ideig amíg szoktam. A különbség annyi volt, hogy amíg elvettem a labdát jobban figyeltem nincs-e feldagadva a pofija. Lehet, hogy a kérdésnek kicsit pánikos hangvétele van de most pont nem pánikoltam.

Hallottam már olyat, hogy valakin később jött ki a csípés, ezért merészeltem feltenni a kérdést. De igen, megnyugtatlak, nyugodtan kinevethetsz, csak egy butuska nő vagyok :D (a man can react but a woman can only overreact ugyebár, na mindu)

Szerintem pont te dramatizálod túl ezt a túldramatizálás dolgot, több pánikrohamom volt már a kutyus mellett és képzeld, túlélte pedig nincs kiképezve :D És a pánikroham nem túldramatizálás, legalábbis nálam általában kiváltó oka sincs csak egyszerűen elkezdődik.

jún. 12. 19:06
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Se olyat nem mondtam, hogy "csak" , se olyat, hogy "butuska", és egyáltalán nem nevetlek ki!

Csak azt mondtam, hogy nő vagy, a reakcióidnak megvan a maga helye és ereje, de ez a hely nem itt van, és ezt az erőt nem itt kell használni.

" több pánikrohamom volt már a kutyus mellett "

Ezek után fölösleges volt említened, hogy nő vagy, mert ezzel nem hagytál efelől semmi kétséget.

A mentális gyengeségeidet viszont ezzel te magad ismerted el!

Ahogy ebben is engem igazolt az élet, úgy abban is engem fog, hogy semmi baja nem lesz a kutyádnak.

Minden jót.

jún. 12. 19:21
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Az egyik kispöcsű pasi, aki szerint a nők mentálisan gyengék és gondolom szerinted csak egyetlen célra vannak a földön. Drága hím soviniszta f@szkalap, köszönjük, hogy élsz, de lassan befejezhetnéd már.
jún. 12. 19:29
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

5-ös, pattogó kis bolhácskám, ha egy kicsit le tudod nyugtatni a tajtékzó háborodott elmédet, és értelmezni az eddig elhangzottakat, észreveheted, hogy eddig mindenben tökéletesen engem igazolt az élet!

Szóval ugrálhatsz, puffogtathatsz hangzatos közhelyeket, de a valóság, meg az igazság, az megmarad valóságnak, meg igazságnak.

Bármilyen fájó is ez számodra. Ez van. Próbáld meg feldolgozni, felnőttek módjára.

Azóta már a kutyán is jelentkeztek volna a tünetek.

Jelentkeztek? Nem!

Tehát: Hiába ágaskodsz... amit te mondasz, az csak szófosás, amit meg én mondok, az a valóság!

Mostanra semmi nincs, amiről ne derült volna ki, hogy 100%-osan igazam volt benne.

És csak szánni tudlak, ha annyira gyáva vagy, hogy ezt saját magadnak se mered beismerni.

jún. 12. 19:51
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

"aki szerint a nők mentálisan gyengék"

Nem, csak a kérdező az.

Illetve szellemi képességek terén te, mert ezen tények alapján nem képes az agyad értelmezni egy egyszerű bővített mondatot.

jún. 12. 19:55
 8/11 A kérdező kommentje:

"egyáltalán nem nevetlek ki!" "Nekik megbocsájtható a túldramatizálás, mert mókás"

Na most akkor döntsd el melyik.

"Csak azt mondtam, hogy nő vagy, a reakcióidnak megvan a maga helye és ereje, de ez a hely nem itt van, és ezt az erőt nem itt kell használni."

De azt még mindig nem tudom, hogy hol van a túldramatizálás. Feltettem egy szimpla kérdést, nem futottam az állatorvoshoz vagy nyúltam le a torkán, hogy megnézzem fel van e dagadva. Annyira figyeltem, hogy nem dagad-e fel az arca.

"Ezek után fölösleges volt említened, hogy nő vagy, mert ezzel nem hagytál efelől semmi kétséget."

Képzeld, láttam már izmos, magas, igazi, (nem olyan kis nyikhaj mint amilyennek téged el tudlak képzelni) férfit pánikrohamot kapni.

"A mentális gyengeségeidet viszont ezzel te magad ismerted el!"

Hát itt és most elismerem neked szó szerint is, kétségem sincs afelől, hogy mentálisan gyenge vagyok, nem is állítottam az ellenkezőjét soha. Ha túlreagálok valamit az viszont nem így néz ki.

"Ahogy ebben is engem igazolt az élet, úgy abban is engem fog, hogy semmi baja nem lesz a kutyádnak."

Azt egy szóval sem írtad, hogy semmi baja nem lesz, pont azt írtad, hogy baja lesz, ha a közelében maradok.

"észreveheted, hogy eddig mindenben tökéletesen engem igazolt az élet!"

Abban valóban, hogy mentálisan gyenge vagyok, de semmi másban.

"Azóta már a kutyán is jelentkeztek volna a tünetek.

Jelentkeztek? Nem!"

Na igen, de te pont azt írtad, hogy fognak ha a közelében maradok("Okozhat traumát egy túldramatizált reakció, és akár kondicionálhatja az agyat, egy nem kívánatos viselkedés rögzítésére, ami további túldramatizálásra neurotikussá válhat."), végig itt volt pár méterre tőlem és semmi baja.

"Mostanra semmi nincs, amiről ne derült volna ki, hogy 100%-osan igazam volt benne."

Na a politikát végképp nem akartam ebbe belevinni, de ez egy igazán fideszes movement volt (nem te vagy fideszes hanem a Fidesz szokott ilyet csinálni). Egy dologban volt igazad. Egyetlen egyben, az se a kutyámat hanem a mentális állapotomat illetően.

Egyébként én megnézném a válaszok hasznosságának a százalékát. Valamiért a tiéd nálam 0%-ot mutat, pedig elvileg 100%-ban igazad volt, én és #5 szavazata pedig nem elég ahhoz, hogy kimutassa, szóval valaki másnak is szavaznia kellett. Fura... Ja, nem.

jún. 12. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

3 oldalnyit is ideírhatsz, ez csak egy szánalmas kapálózás.

Én nem az agyatlan pontozásokról beszéltem, hanem a valóságról, az életről!

Azt mondtam, gyenge vagy, erre kiderült, hogy pánikrohamaid vannak.

Azt mondtam, semmi baja nem lesz a kutyának, kiderült, ez is így lett.

Ne a %-okat nézd, kislányom, hanem nézz szét magad körül, és vedd észre, hogy mindenben 100%-osan igazam volt, az itteni 0%-ok ellenére.

Az itteni pontozások durcás kis majmok pontozásai. A világ történése ennél kicsit komolyabbak. És tudod azokban van nekem igazam.

A többi mind csak nyekergés, meg kapálózás.

Mennyivel tiszteltre méltóbb lenne, ha ezt csak simán el tudnád fogadni... De ezt az iromány elolvasva, inkább csak köpök egyet.

jún. 12. 20:31
 10/11 A kérdező kommentje:

"Azt mondtam, gyenge vagy, erre kiderült, hogy pánikrohamaid vannak."

Te pedig ebbe kapaszkodsz mert ebben igazad volt, de ezt ha kérdezed is elmondtam volna. Egyébként kérlek tedd elé, hogy mentálisan, nem a semmiért járok edzeni :D Fizikálisan kifejezetten erős vagyok.

"Azt mondtam, semmi baja nem lesz a kutyának, kiderült, ez is így lett."

Ha visszaolvasod az eredeti válaszod akkor látod, hogy pont az ellenkezőjét írtad. Ha valóban elolvastad a válaszomat akkor azt is láttad, hogy idéztem.

"mindenben 100%-osan igazam volt"

Na akkor nézzük:

"Okozhat traumát egy túldramatizált reakció, és akár kondicionálhatja az agyat, egy nem kívánatos viselkedés rögzítésére, ami további túldramatizálásra neurotikussá válhat. Úgyhogy a legfontosabb, amit most tenned kell, hogy tartsd magad távol a kutyától"

Ebben nem volt igazad.

"egyáltalán nem nevetlek ki!"

Ezt te magad cáfoltad meg: "mert mókás"

"reakcióidnak megvan a maga helye" ez csak szimplán sértő, ezt nem is fogom számolni.

"Ezek után fölösleges volt említened, hogy nő vagy, mert ezzel nem hagytál efelől semmi kétséget."

Férfiaknak is lehet pánikrohamuk, ez nem nemhez kötött, ebben se volt igazad.

Nem is idéztem mindent, de akkor számoljunk, matekból jó vagyok: 1:0,05=20

Tehát szigorúan véve 20%-ban volt igazad még ha nem is az itteni "majmok" pontozását nézzük.

És mennyivel tiszteletre méltóbb lenne az, hogy bevallanád, ha még csak nem is szándékosan de degradáltad a nőket, és nem volt mindenben igazad még akkor sem, ha jót akartál. Én elhiszem, hogy így volt, de akkor is :D

De nyilván kapaszkodhatsz továbbra is abba, hogy mentálisan gyenge vagyok, nem igazán érdekel. Puszi <3

jún. 12. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!