Tegnap előtt megcsípte a kutyámat egy darázs a pofiján. Eléggé fel is duzzadt. Azonnal vittük is orvoshoz. Kapott is injekciót. Reggelre majdnem teljesen el is?
De délutánra mire haza értünk ugyan akkora lett. Vissza dokihoz. Most tegnap óta szedunk antibiotikumot. De idáig semmi javulást nem látok. (5 napig kell szednünk)
Esetleg volt már valaki hasonló helyzetben?
Biztos,hogy darazs volt???
Nagyon furcsa mert a darazscsipes nem ilyen veszes,engem is csipett mar meg parszor,a kisfiamat is(meg vele sem rohantunk orvoshoz,elmult par oran belul)
A 7 hetes kutyam epp par napja lepett ra egy darazsra,megszurta a talpat,10 percig nyuszitett majd bement a helyere,aludt fel orat es vidaman kijott,el volt felejtve a dolog. A nagy kutyammal is volt azelott ilyen mert elkapta a darazsat,megrazta a fejet es ment tovabb.
A meh csipes veszelyesebb,mert az merget fecskendez be a fulankjaval.
Nem tudom,de oszinten meg olyan kutyat nem lattam akinek valami baja lett volna darazscsipestol.
En a 7 hetes kolyoknel meglepodtem meg azon is hogy ennyire nyuszit a darazscsipestol es az jott le nekem belole,hogy borzasztoan kenyes.(oltasnal egy “szo” sem volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!