Szomszédomnak STAFFORDja van. Nem hajlandó pórázon sétáltatni, pláne nem ad rá szájkosarat. Mit tudok tenni?
Én félek az ilyen hülye kutyáltól.Másik meg elég agresziv úgy mint a gazda úgy a döge is.
Nem merek ugrálni a gazda ellen,mert kigyúrt félcigány húgyagyú,magyarul.
Mit tehetek?
jó tényleg,bocsi.Nem a fajjal van bajom,hanem ezzel az egyeddel.Állandóan vicsorit meg morog midnenkire.és engem nem nyugtat csak az,hogy rászól és akkor kb leáll...de akkor is.
Feljelentem,köszönöm a válaszokat:)
szia!
Nekem egy egy eves amstaff kutyam van. sose engedem el setanal mert nem akarok belole konfliktust. sose o tamad minig ot tamadjak meg.... tudom hogy vissza jonne ha hivnam ha elengednem de nem akarok bajt . mert ha megtamadjak O meg vedene magat.
ezert egy 10 m es poraza van, ugy setalunk most kapott egy pici tacsi kutyat a menhelyrol... folyamatban van az ossze szoktatasuk is . a kis 3 honapos tacsi vermesebb mint az en amstaff kutyam ... ne altalanosits !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!