Mekkora áramerősségű villanypásztort lehet venni német juhász kutyánál? Melyik a praktikus?
Az elkényeztetés éppen olyan rossz, mint az elhanyagolás.
A kutyának szüksége van testi mozgásra éppúgy, mint szellemi foglalkoztatásra és fegyelemre.
Nincs olyan kutya, amelyiknek ha van feladata, ha van fegyelmezve, ha ivartalanítva van, akkor szökni akarna.
A fegyelmezést is tanulni kell embernek is -- de aki csak visszapattintja a jótanácsot, az tudatlan marad és a kutyája látja kárát.
Oncogito,bocs de eltulzod!
nálunk is van egy németjuhász,hiába van megerősítve a kerités,átugorja.az a villanypásztor amilyen a lovaknál van az meg nem csíp olyan nagyot,csak épp akkorát hogy a lovak ne akarják letépni és elmenni.
kutyához még gyengébb kéne mivel sokkal kisebb,nem lenne töle semmi baja.
Az egyik szomszédunknak német juhász skót juhász keveréke van. Rendszeresen átjár hozzánk, ha otthon vagyok a szüleimnél a kutyámmal. Csináltak neki villanypásztort, ahelyett, hogy rendezett körülmények között összeengedtük volna az én kutyámmal.
Az eredmény az lett, hogy 1-2 hétig visszatartotta az áram, de aztán rájött, hogy nem bánt az csak csíp, és ugyanúgy átjár.
ha drótkerítésed van akkor elég ha a kocsiból kiveszed az aksit, aztán rákötöd a kerítésre, az amperra kell nagyon figyelni, hogy működjön, bár 12 V lehet hogy nem rettenti el, és mégazt is eltudom képzelni, hogy ilyen hosszú szőrű kutyánál az állat nem is zavartatná magát, olyan gyenge az erőforrás
de lehet hogy valahol hülyeséget írtam
ha nagyon érdekel, megkérdezem a fateromat
21:13
azért mert gyenge az áram
mit gondolsz, erre a lovak, birkák, tehenek stb. nem jönnének rá?
JAja mindenki azt mondja jajjj mégegy kiskutya jajj és keverék milegyen .
Na azért kell villanypásztor hogy meg is előzze a keverék kiskutyákat.
Bakker szerinted régen ilyen hiper szuper körülmények közt tartották a kutyát.
És bakker akkor is éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!