Mit vegyek meg neki mielőtt hazahozom? YORKI.
Figyelt kérdés
szűk két hónap mulva meglesz a yorkim(kan)
bár már tavasz óta "tanulmányozom" őket , azért szeretném ha válaszolnátok , hogy minnél jobb gazdi legyek...
[pár kérdést már tettem fel :$ ]
2010. okt. 30. 07:28
11/15 A kérdező kommentje:
klikkerről mi a véleményetek?
2010. dec. 1. 16:44
12/15 anonim válasza:
Én is klikkerezem. Szerintem hasznos, de meg kell tanulni használni. Mert el is lehet rontani vele egy kutyát. De nagyon jó elv és érdemes kipróbálni. Persze ha teheted menj vele klikkeres suliba. a www.klikker.hu nagyon jó kis oldal és van klikkeres könyv is. Ezekből sokat tanulhatsz.
13/15 anonim válasza:
Mi is klikkerezünk. Nekem könyvből nem ment annyira, és nem láttam értelmét, aztán a kutyasuliban megtanultuk, és azóta esküszöm rá.
14/15 anonim válasza:
EZ RENDES TOLED ES SZERINTEM A LEGFONTOSABB AJANDEK A SZERETET!!!
15/15 anonim válasza:
Hát ami nagyon fontos a fekhely, hogy legyen neki egy kis vacka, mert neki az idegen hely lesz, akkor mi kell még...Kaja, etető, itató tál, játékok, kutyakaja, pelenka, nyakörv és póráz, és esetleg egy tréning felső, és a SZERETET. :) Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed, akkor írd meg privátban, nekem is yorkiem van már 4 éve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!