Miert engedik be a Margitszigetre a kutyasokat?
"Miért van az megtűrve hogy beteg, sérült emberek összehasonlítják a gyerekeinket a kutyájukkal és még ők háborognak????"
A szent gyermek végterméke is illatosabb a Margitsziget gyepén, mint a kutyáé. :D
Én nem tartok kutyát a belvárosban, az agglomerációban élek és eszembe sem jutna behoni a kutyámat a Margitszigetre, de neveletlen, óbégató, kezelhetetlen gyerekekkel és maguk után szemetet hagyó "naccsaládosokkal" sokkal gyakrabban találkozom, mint problémás kutyásokkal.
Nem az előző vagyok, de szerintem sincs különbség 💩 és 💩 között, márpedig gyakran látni hogy kisgyereket pisiltetik/szratják random helyre a parkban. Abba miért jobb belelépni vagy beleülni???
(Nincs semmilyen állatom)
Az is egy komoly mentális betegség, ha valaki azt hiszi, hogy csak neki lehet igaza és mindenki más mentálisan beteg. Kár, hogy ezt tovább örökítetted, kedves #24.
Én nagyon pártolom azokat az irányokat, hogy gyerek mentes szállodák, éttermek, utazások legyenek. Szerintem ez baromi jó ötlet. És érdekes módon az ilyen helyekre sokszor állat vihető, mert közel sem olyan zavaróak és kártékonyak.
"Előző mondod ezt mert állatod van, emberkéd nincs."
Ezt mi alapján szűrted le? Hol állítottam, hogy nincs "emberkém"? :D
Itt most a kuytámról írtam, mert - nem tudom feltűnt-e - de ez egy állatos topik.
Ebből szűrted le, hogy nincs "emberkém"? Mert ha kutya van, akkor nem lehet "emberke"? Te még sosem találkoztál olyan gyerekes családdal, ahol volt háziállat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!