Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutya vonza a tekintete...

Melyik kutya vonza a tekintetet? "Különleges"?

Figyelt kérdés

Második kutyának szeretném! Szinte abszolút nincs ideálom. Amit nem szeretnék: husky, alaszkai malamut, belga juhász, dalmata, dobermann! Nekem keverék kutyám van, fekete... soha nem kaptam meg, hogy milyen különleges lenne..(Persze attól még imádom).

Így eldöntöttem, hogy másodiknak egy olyan kutyát szeretnék, akivel ha bemegyek a kutysuliba, az egyik "legkülönlegesebb, tekintetet vonzó" kutya legyen!

Nektek mi az ilyen ideál? Mit ajánlotok?

jún. 3. 23:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
65%
#20 És az idegrendszerük, genetikájuk is a gondatlan vagy szándékos szaporításnak hála teljesen egyedülállóan elkúrt. :)
jún. 4. 15:15
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Afgán agár, perzsa agár. A kutyavilág modelljei ha szépen igényesen vannak tartva.

De ilyen mentalitással hogy csak a kinézet miatt kéne egyik se legyen neked mert megőrülsz tőlük.

jún. 5. 10:31
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Vannak elképesztően jól sikeredett keverékek. Esetleg érdemes menhelyek között alaposan informálódni. Nagyon különleges mixekre lehet akadni. Azok aztán tényleg megismételhetetlenek :) Nekem pl kuvasz és mudi keverékem van. Színátmenetes a bundája és fehér "zoknijai" vannak. Nagyon dekoratív.
jún. 5. 13:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!