Eldurrant kullancs?
"A kullancsot magát már nem láttam,csak egy átlátszó szerűséget. Biztos,hogy szétfolyt."
Ezt meg tudod próbálni olyan módon megfogalmazni, hogy egy átlagember számára is érthető legyen?
Az igazán nagy baj akkor van, ha miközben szeded ki a kullancsot összenyomod a testét, úgy, hogy még amúgy bent van a kutyában a feje. Mert ebben az esetben a testében lévő mindenféle a kutyába ürül. Ha csak önmagában szétpukkadt a kullancs, akkor hogy fertőzte volna meg?
Továbbá, szed-e a kutya kullancs ellen valamit, pl. Bravecto, vagy hasonlót? Mert azokban van fertőtlenítő.
Valószínűleg sikeresen visszanyomtad a kullancs egész béltartalmát a kutyába. Lényegélben minden esélyt megadtál, hogy megfertőzze a kutyádat.
Mi az a csepegtetős oldat? Miért nem olyat használsz, ami valóban védi a kutyát? (Meg sem merem kérdezni, de gondolom szívféreg ellen sem védekezel.)
21:28as vagyok
nekem is van egy macskám aki gyűjti a kullancsokat. az is mozog eleget, mégse kúrom el. kullancsos csipesszel szedted ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!