Hogyan tudom kivinni a yorkim Angliába?
Azt már tudom, hogy kell chip,útlevél, veszettség elleni oltás, vérvizsgálat és az eredmény után hat hónappal utazás. Utazás előtt közvetlen féregfajtás és bolhaírtás, amit a kiskönyvébe percre pontosan be kell jegyeztetni az állatorvossal.
Kérdés a további teendőkre vonatkozik. Hogyan tudom ténylegesen kivinni. Melyik légitársaság szállít kiskutyát és mik a feltételei?
Leginkább olyanok válaszoljanak, akik már megjárták az utat. Érdekelnek a tapasztalatok, jók és rosszak egyaránt.
Tudom hogy költséges lesz, de mégis csak a kis pici kutyusomról van szó, akit a gyerekemként imádok. Ha már egyszer az élet úgy hozta hogy Angliába kell élnünk akkor őt is viszem magammal!Kerül amibe kerül!
Kutya CSAK melletted (ponotsabban elötted/alattad) lehet. Csomagkent nem adhato fel elö ällat! Termeszetesen a kutyatäska meretenek meg fel felelnie az elöirt követelmenyeknek.
A gäz az egészben az, hogy majdnem egy teljes jegy ärät kifizettetik veled, es meg normälisan el sem fer a megadott täsameret a lebadnäl. ugy kell oda bepreselni, räadäsul ällandoan jön ott a hideg levegö, pont rä a kutyära. Nyugatatot adj neki az utra, ugy jobban birja majd. Felirja az ällatorvos.
Köszönöm szépen! Akkor elvileg a reptéren már nem lesz gáz. Amúgy azt gondoltam hogy nem lesz olcsó mutatvány, de nem akarom semmiképpen itthon hagyni!
Senkinek nem volt amúgy rossz tapasztalata a reptéren?
Az érkezéskor is kell ellenőrzésre számítanom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!