A labrador szokott ásni? A labrador szokott ugatni? A labradort hogy lehet megtanítani hogy egy helyre szarjon?
A labrador szokott ásni??
A labrador szokott ugatni??
A labradort hogy lehet megtanítani hogy egy helyre szarjon??
??
Igen, a labradorokkal ásatják a 4-es metró alagútját, azért haladnak olyan lassan.
Nem, a labrador nem szokott ugatni, csak nyávogni.
Utolsó kérdésre inkább nem válaszolok...
Bazz, ilyen kérdést kiírni :D
"A labrador szokott ásni??"
Nos hát menjél el vele egy kutyaképző iskolába, ahol adnak a kezébe egy hordozható ásót, és pár hét alatt akár még muskátlit ültetni is megtanul! nagyon igényes kutya!
"A labrador szokott ugatni??" No hát ez egy rendkívűl nehéz folyamat a kutyáknál, nem mindegyik képes rá, van aki csak nyávog! pl az én kutyám az nyerít. szóval ha megtanítod neki akkor ritka kutyád lesz!
"labradort hogy lehet megtanítani hogy egy helyre szarjon??" Hát ez egy nehéz feladat. első lépés, akassz a nyakába wc papírt! utánna mutasd meg neki pl a szobád közepét, és te is kakiljá' oda!!! lényeges!! mivel ő kutya ezért alapvetően úgy fogja érezni (jogosan), hogy magasabb szinten van nálad mint szellemileg mint értelmiségileg, ezért ő is oda fog, hogy a terrotóriumát mindig ő uralja! Sok sikert! :D
kis kíváncsi :)
az biztos, hogy olvasni ,fára mászni,autót vezetni nem minden labrador tud !!
de a yorki meg a chiwawa talán :)
remélem sosem lesz németjuhász kutyád .
( nem, a németjuhász nem beszél németül, de megérti , főleg németországban )
1.) Az enyémek szoktak ... ha vakondot szimatol.
2.) Azt is szoktak ... leginkább macskára.
3.) Aztat nem tudom, az enyémek séta közben szarnak és mindig másfele sétálunk.
Könyörgöm ne tarts kutyát.
Előttem válaszolók :D :D :D!
Az én válaszom: Igen, ő egy kutya, tehát képes azokra, amit írtál és meg is tanítható mindenre. Te ne tedd, ne tarts, max. plüsskutyát, egész labradorformájúakat lehet ma már kapni és képzeld sokkal olcsóbb is fenttartani; nem eszik, nem kell tanítani, nem kell állatorvoshoz vinni, nem fog ugatni és nem is fog sehová se szarni.
na, én nyomtam egy zöldet mindenkinek .. rég nevettem ilyen jót
xD
utlsoelötti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!