Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Németjuhász mikor tüzel?

Németjuhász mikor tüzel?

Figyelt kérdés
1 éves múlt. Az első már megvolt neki olyan december január körül,ezt ki is hagytam,úgy hallottam kikell. Fedeztetni szeretném,mikorra várható a következő?
máj. 15. 14:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%

Azt megnézem hogy ha majd születik

10 kölyök, akkor hogy tartod a 11 kutyát. Ebből szokott lenni az elosztogatás “csak jó helyre”

máj. 15. 16:34
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
Ha ivartalanítod, akkor nem lesz álvemhes.
máj. 15. 16:41
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes választ. Hatalmas kertem van,egyedül élek.Rajongok a kutyákért. Van miből eltartanom őket,de nyílván azért 10 kiskutya sok lenne,nagy rokonságom van,felelőségteljesek lenne biztos helyük ,de szerintem 3-at 4et simán betudnék vállalni.

És,igen utána ivartalanítani tervezek,mert nem szeretném további ilyenek kitenni a kutyám,és az egészségét sem szeretném kockáztatni.

máj. 15. 17:01
 14/25 anonim ***** válasza:
91%

Akkor javasold a rokonoknak a német juhász fajtamentest, dugig vannak kutyákkal. Meg neked is inkább azt ajánlom.

Gondolom mind a 4 nagytestű kutya akit tartani szeretnél minőségi tapon van tartva, jarni fognak suliba, őrző védőre, hiszen a németjuhász munkakutya. Gondolom az anya szurve van diszplaziara, ahogy az apa is. Gondolom részt vesznek nem egy kiállításon, munkavizsgán kiváló eredménnyel, hiszen ezért viszed tovább a vervonalukat.

máj. 15. 17:50
 15/25 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nekem mindegy,hogy korcs e. A gond az hogy nagyon nem tűri meg maga mellett az idegen kutyákat,hoztam már haza utcáról kiskutyát ,de barátnőmnek kellett adni mert majdnem hogy széttépte.Ezért is lenne jó,ha a saját kölykei lennének mellette . De 14#es valamilyen szinted igazad van ez valóban rengeteg energia. Ebbe annyira nem is gondoltam bele. Nem tudom mit tehetnék
máj. 15. 18:29
 16/25 anonim ***** válasza:
94%

Te normalis vagy? Amint ivarosak lesznek a kolyok, ugyanugy egymas ellen fordulhatnak, mivel kutyaknal abszolute nem szamit semmilyen “csaladi kapcsolat”.

Van egy agressziv kutyad akivel nem tudsz banni,+ ki tudja milyen idegrendszere van es neked az a csodalatos otleted tamadt, hogy meg szaporitod es lesz 3-4 masik kutya, akiket ugyanugy nem tudsz majd kezelni. 👏🏻👏🏻

Aztan meg majd jossz ide sirni, hogy a kutyaid egesz nap olik egymast, most mi legyen…

máj. 15. 18:42
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem agresszív,nyugodt. Emberekkel nagyon barátságos,csak idegen kutyákat nem tűr de mindegy. Nyílván nagyobb eséllyel fogadná el a sajátjait ezért gondoltam,máshol is látok 3 kutyát,és mégis megvannak egymással nem harcolnak,nevelés kérdése az egész.
máj. 15. 18:53
 18/25 anonim ***** válasza:
94%
Ha nevelés kérdése az egész, azon is dolgozhattál volna azon is, hogy megtűrje az idegen kutyát.
máj. 15. 19:27
 19/25 anonim ***** válasza:
94%

A kutyád idegrendszere szar, ha meg akart ölni egy másik kutyát! És te ezt szaporítani akarod?

Mellesleg a kutyád nem fajtatiszta, ha nincs tk-e! A kutyád keverék. És eü szűrések, tenyészszemle nélkül lehozni almot szaporítás. Pont ez a baj az ilyen mocskos szaporítókkal, hogy mindenre szarnak, csak nekik jó legyen.

máj. 15. 19:37
 20/25 anonim ***** válasza:
93%
Persze, nyilván lehet több kutyát is együtt tartani, de az az alap, hogyha én plusz egyet hazahozok, akkor az eddigi 3 nem balhezhat vele. Ha idegesíti őket, kerüljék el, de nem kezdeményezhetnek konfliktust. Ez nálad nincs meg. Az meg rohadt nagy red flag, hogy egy kölyök kutyát is meg akart ölni.
máj. 15. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!