Ki, milyen olcsó száraztáppal (neve) eteti a kutyusát?
Én ugyan Orijennel etetem két kutyusom, de hát az köztudottan nem az olcsó kategóriába tartozik. De ha olcsóbbat akarsz akkor tudok ajánlani egy párat, mivel barátnőm kutyatáp-bizniszben dolgozik, és hát szokott mesélni sok mindent a tápokról stb.
Olcsóbb, de még mindig jobb kategóriának számító tápok mint pl a tescos,vagy darling,chappi stb..:
Purina Dog Chow, Belcando, Bewi-Dog, Dogland, Bozita stb. De ajánlom, hogy nézz itt körül: www.futrinkacucca.hu
Sok fajta kutyatáp van itt, drágától az olcsóbbig, de szart itt nem árulnak! Itt meg nézheted az összetételt, és szerintem ha már a nevét tudod boltban is meg tudod rendelni. Egyébként milyen fajta kutyusnak lenne? Mert ha nagytestű,akkor már nem szabad szart venni,mert a csontjainak nem jó. Ha nagytestű, prémium táp!!
mi az előző kutyánkat kb 2 éves koráig márkás tápokkal etettük, pl Acana, utána áttértünk olcsóbb tápokra, pl Pedigree...A chappy-t "mi" is nagyon uláljuk xD
Az új kutyusunknál (3 hónapos cane corso) még nem tudom mikor lesz a váltás...
Amúgy sokszor "higítjuk" a száraztápot konzervvel, illetve "házikoszttal"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!