Hogy kell kinèzzen egy kiskutya köldöke?
Figyelt kérdés
Volt egy husky szuka kutyám 6èves akit egy vèletlen fojtán megűzött egy másik husky kan.Evvel nekem nem volt semmi problèmám,gondoltam majd a köjköket eladom ès ha már így alakult keresek egy kis pènzt.De viszont fialás után a harmadik napra meghalt a szuka kutya ès rámhagyott 6db kiskutyát.Most őket tejporral etetem(állatorvos által kiállított).Ma èszrevettem hogy 4kutyának a köldökènèl van egy júk ès abban kis fehèr gojók vannak.Nem tudom hogy mi az vagy hogy az ojan kell-e legyen.2024. máj. 7. 15:48
1/6 anonim válasza:
Mondjuk megnézethetnéd az állatorvossal.
(a szaporításért majd mások szétszednek)
2/6 anonim válasza:
Oooo Istenem
Milyen könnyen írsz arról, hogy elvesztetted a kutyádat
Engem 3 hete hagyott itt a drága kincsem, de egyszerűen nem tudom feldolgozni, te milyen könnyen írsz róla.
Szegény kutya, sajnálom
Remélem a kicsik jobb helyre kerülnek🙏🏽
Ivartalanításról nem hallottál még ?! Akkor nem pároztak volna “véletlen “ a Huskyk😊
3/6 A kérdező kommentje:
Ezèrt nem szeretek ide írogatni mert a megoldás hejett csak letolnak.Ő volt èletem első kutyája,persze hogy szerettem,csak nem láttam èrtelmèt,hogy sajnáltassam magam.Ès igen is vèletlen volt mivel a kan egy barátomè volt aki elutazott ès ezèrt elhozta hozzám ès kiszökött a kenelből
2024. máj. 7. 17:45
4/6 anonim válasza:
Megoldás az nyílván az, hogy elviszed az állatorvoshoz.
Bárki is innen honnan tudja hogy a te kutyáidnak mi a baja ?!
6/6 anonim válasza:
Úristen és ezt így kimered írni a világba... Pofám leszakad, te gusztustalan undorító szaporító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!