Egy átlagos 80kg-os férfi le tud győzni szinte bármilyen kutyát?
1 az 1 elleni küzdelemben szerintem úgy földhöz vágnám a dögöt, hogy eltörne a gerince. Persze véreznék, mert a kezemet lábamat megmarcangolná közben, de akkor is le tudnám győzni.
Ezt csak azért kérdezem, mert a környékünkön szoktam látni 1-2 kutyát, akik nem valami barátságosak.
Ilyen német juhász keverék-korcsok ezek.
Ha csak kicsit is tudnál gondokodni, akkor ismernéd a harci kutyák kifejlesztésének okát - ezek szökött rabszolgák ellen lettek kitenyésztve. Gondolom, te is elhiszed, ök nem akartak meghalni, volt bennük kellö akarat a túlélésre, csak éppen esélyük nem volt. Ugyanis ezek a kutyák ha EGYSZER beleharaptak valakibe, nem engedik el többé, nem TUDJÁK elengedni egy kifejlesztett reflex miatt.
Szóval ha ennyire bízol magadban, próbáld ki egyszer, garantáltan rájössz, hogy a kutya sokkal esélyesebb, mint te.
Fogd már el, lehetöséged sincs kiszúrni a szemét - ugyanis nem áll és türi! -, de ha véletlen sikerülne is, attól csak még agresszívabb lesz, másrészt szerintem még életedben nem próbáltál egy élö állatot megharapni, nem szólva a leharapod az orrát ötletröl, erre ugyanis nem képes egy ember fogazata.
A kutyát meg csak még jobban felmérgesíted, annál erösebben támad.
Egyébként ha a kutya elsö lépésben eltöri a karodat, akkor sokkos állapotba esel, meg közben elvérzel
Mindent embere, és kutyája válogatja. Mintha csak olyan példákat hoznál, ahol egy tökéletesen harcra kiképzett csodakutya, és egy életképtelen ember találkozhatna ebben a szituációban, miközben pitbullból is vannak gyáva egyedek. És természetesen vannak "csodaemberek" is. Ha mindenképp azt akarod bizonygatni, hogy a pitbull erősebb az embernél, és egy utolsó csepp véréig küzdő kutyát hozol példának, akkor emberből is válasszuk ki a legerősebbet, kutyák elleni harcra specializálódott különleges egységet, és úgy vessük össze őket.
Valamint, az életben azért elég abszurd szituáció, hogy egy kutya úgy döntene önszántából, hogy ő márpedig mindhalálig harcol az ember ellen. Mindkét félnek van vesztenivalója. Én továbbra is azt mondom: Engem nem ölne meg egy átlagos 20 kilós pitbull. Lehet, hogy maradandó károkat okozna, de ilyen szánalmas módon ugyan nem halnék meg. Helyettem ezt senki másnak nincs joga másként gondolni. Mindenki a maga életének megjósolója.
"Ha mindenképp azt akarod bizonygatni, hogy a pitbull erősebb az embernél, és egy utolsó csepp véréig küzdő kutyát hozol példának"
Ez egy TELJESEN átlagos pitbullra igaz, egy irodai dolgozó lenne megfelelö szintem emberek esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!