Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan védekeztek az élősködők...

Hogyan védekeztek az élősködők ellen? Bolha, kullancs, bél-szívféreg? Melyik a legolcsóbb módszer?

Figyelt kérdés

4 kutyám van, ezért próbálom azért kedvező áron kivitelezni a dolgot. Én Fypryst spot ont teszek rájuk havonta bolha-kullancs ellen és emellé kapják szúnyog szezonban a Milpro tablettát, ami bél- és szívféregre is hatásos. Ti milyen kombinációt használtok?

Hallottam olyan tablettákról, amik "minden" ellen védenek, de ahogy látom elég borsos az áruk. Doki múltkor ezt javasolta, de mondtam, hogy inkább maradnék a bevált módszernél, így sincs bennük kullancs. Szerintem többre jönne ki mint a spot on + féreghajtó összesen. Aki ilyen tablettát ad a kutyáinak, mennyire jön ki havonta? Kistestű kutyára mondjuk?

máj. 7. 12:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
Bravectot kap, 20 kilós kutya. Ezt 3 havonta kell adni, a 40 kilósaknak való kiszerelést veszem meg, így hónapra leosztva 3000 ft-ra jön ki.
máj. 7. 18:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#11 Bravecto nem véd a szívférgesség ellen.
máj. 7. 20:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Kullancs ellen Bravectot használunk, szúnyog ellen Advacate cseppet. Havi 4000 re jön ki a Bravecto (bár biztos van olcsóbban, ha nem közvetlenül a dokitól veszed), az Advacate is akörül van, nem emlékszem pontosan mert egy csomaggal adtak legutóbb egy állat patikában. Gyógyult szívférges, hiába van negatív tesztje, nem tanácsolta a doki a kombinált tabit mert az ugye veszélyes ha véletlen maradt még féreg.
máj. 8. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!