Van egy Amerikai staffordshire terrier 9 hónapos kan kutya. Olyan problémám van vele hogy ha egyedül vagyok a házban akkor elkezd durván játszani és hágó mozdulatokat is tesz közben. Hiába szólok rá, fogom meg a nyakánál fogva. Mit csináljak vele?
Téged kellene megfogni a nyakadnál fogva nem a kis kutyát🤗
Tanítsad, neveljed, ivartalanítás. Csodákra képes
Nem kezdő kutya tulajdonos vagyok. Előtte dobermann, bullterrier, és egy másik staffordshire terrier kutyám is volt.
Egyikkel se volt probléma.
Apám vette a kutyát, az előző stafi megtürte a macskát. Ez valószínűleg nem fogja.
Inkább az a zavaró hogy ha egyedül vagy vele akkor szabályosan provokál durván játszik.
Mint fent írtam nem nekem kellet a "harci kutya" nevelés kérdése szerintem. Egy tacskó is lehet agresszív.
De sokat változott a helyzet.
Már csak akkor játszik durván ha én is akarom. Nem támad úgymond a kutya, szerintem megszokta a helyét és minket is. Sokkal nyugodtabb és igazából nem kellet fenyíteni se.
#18 Undorító vagy.
Kérdező, talán ki kellene ivartalaníttatni a kutyádat, nem elkapni a nyakát, meg fenyíteni!
Ugyanezt a sorsot kívánom Neked! 😘
#18 az állatorvos javasolta az ivartalanítást de majd ha csak elmúlt egy éves a kutya.
Engem meg nem értem miért kell támadni, ha csak segítséget szerettem volna kérni. Nem az a cél hogy bántsam a kutyát, csak mint ahogy fentebb is írtak meg kell szabni a határokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!