Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beengednek kutyát egy hivatalba?

Beengednek kutyát egy hivatalba?

Figyelt kérdés

a személyimet megyek megcsináltatni,és vinném magammal a bolognesem egy táskában. beengednek vele?

én tettem fel azt a kérdést is,hogy beengednek-e kutyával a westendbe..most megint megszorultam:d

illetve érdekelne,hogy beengednek-e kutyával a hivatalba

2010. okt. 28. 13:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
De istenem! mond már meg, hogy miért akarod mindenhova magaddal hurcolni? Meglátod, nem fogsz bírni vele felnőtt korában sem, mert úgy elkényezteted, nem kell elkapatni. Nekem is bolognesem van, de fogd már fel, hogy ők elsősorban KUTYÁK, és csak azután a mi "szemünk fényei". Abszolút semmi baja nem lesz, ha otthon hagyod pár órára, sőt, nagyon is fontos, hogy ezt megszokja. Ne rontsd már el szegény kutyát...
2010. okt. 28. 14:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Bár, abból ítélve, hogy most mész megcsináltatni a személyidet, gondolom 13, de max 14 éves vagy. Senki nem fog menőbbnek tartani a hivatalban, ha viszed a kutyusodat is, hogy villogj vele. És oda nem engedik be, ez 100%

Ne hurcolászd szerencsétlent, mint egy bőröndöt, mert nem az! Hidd el, hogy csak jó szándékból mondom: a kutyának meg kell szoknia, hogy néha egyedül lesz!

Tudom, hogy sajnálod otthon hagyni, én is sajnáltam eleinte, mikor el kellett mennem, de nem programozhatom át az életemet miatta. És, ha megszokja, ami 2-3 alkalom, akkor hidd el, hogy neki ez abszolút nem rossz, kivéve persze akkor, ha így folytatod és egy hisztis, neveletlen kutyát akarsz magadnak nevelni.

2010. okt. 28. 14:10
 13/20 anonim ***** válasza:
13:49 - ....nem má a parlamentbe... (LOL)
2010. okt. 28. 14:18
 14/20 anonim ***** válasza:
21%
Hát én pont most szocializálom a kölyökkutyusomat és mindehova magammal viszem. Nem volt még sehol se ebből probléma. Amúgy pont egy hete az APEH-ba is vittem magammal és senkit nem érdekelt, sőtt, az ügyintéző nagyon örült neki és agyon simogatta a kutyát. Iskolába is viszem magammal minden héten kétszer. Persze ez nem marad így, de amíg szocializálom és hozzászoktatom a kutyát a tömegközlekedéshez, a zajokhoz, a városhoz és az emberek közelségéhez, addig bizony vinni fogom magammal, ahova csak lehet, nem érdekel, ki mit szól hozzá. Persze, ha egy hivatalban rám szólnak, akkor természetesen nem viszem be. De mondom, sehol sem volt eddig eből problémám. Szerintem kérdező ne verd nagy dobra, hogy nálad van egy kutya, és lehet, hogy észre sem veszik. Vidd nyugodtan magaddal szerintem.
2010. okt. 28. 14:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet, csak ha segítő kutya lenne(vakvezető pl).
2010. okt. 28. 17:27
 16/20 anonim ***** válasza:
fake
2010. okt. 28. 17:52
 17/20 A kérdező kommentje:

persze fake...

csakis..:(

ebben mi lenne a fake?

2010. okt. 28. 18:29
 18/20 anonim ***** válasza:
42%

te meg az idióta kérdéseid

személyit mész csináltatni, szóval már nem vagy taknyos

de nem is tudom, hogy találkoztam-e nálad sötétebb emberrel mostanában, annyira buta vagy hogyha a kérdéseidet komolyan kérdezted, hogy az már fáj.

és még azon aggódik hogy addig egyedül hagyja a kutyáját ameddig elmegy egy órára hát ez szánalmas, hogy ennyire ostoba és primitív vagy, azt a kifejezést hogy "neki nem való kutya" az olyan idiótákra mint te és az állatkínzókra használják

már ne is haragudj te elmeháborodott

2010. okt. 28. 19:07
 19/20 A kérdező kommentje:

te meg egy abszolút unintelligens,parasztfalváról jött, bunkó hülye vagy. Nem vagyok taknyos,de ne haragudj,hogy nem akarom itthon hagyni a kutyámat.

És örülnék ha a kérdésre válaszolnál,ha meg esetleg nem tetszik a kérdésem,akkor nem kell rákattintani,és jönni ide nyomni a bunkót. Köszi.

Amúgy meg

24/L (csak újítani megyek a személyimet)

2010. okt. 28. 19:41
 20/20 anonim ***** válasza:
az életkorod kamu. az első személyi 6 évig érvényes - amit ugyebár mindenki 14 évesen csináltat, azaz 20 éves korban kap újat, az viszont már 10 évre szól.
2010. okt. 29. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!