Beengednek kutyát egy hivatalba?
a személyimet megyek megcsináltatni,és vinném magammal a bolognesem egy táskában. beengednek vele?
én tettem fel azt a kérdést is,hogy beengednek-e kutyával a westendbe..most megint megszorultam:d
illetve érdekelne,hogy beengednek-e kutyával a hivatalba
Bár, abból ítélve, hogy most mész megcsináltatni a személyidet, gondolom 13, de max 14 éves vagy. Senki nem fog menőbbnek tartani a hivatalban, ha viszed a kutyusodat is, hogy villogj vele. És oda nem engedik be, ez 100%
Ne hurcolászd szerencsétlent, mint egy bőröndöt, mert nem az! Hidd el, hogy csak jó szándékból mondom: a kutyának meg kell szoknia, hogy néha egyedül lesz!
Tudom, hogy sajnálod otthon hagyni, én is sajnáltam eleinte, mikor el kellett mennem, de nem programozhatom át az életemet miatta. És, ha megszokja, ami 2-3 alkalom, akkor hidd el, hogy neki ez abszolút nem rossz, kivéve persze akkor, ha így folytatod és egy hisztis, neveletlen kutyát akarsz magadnak nevelni.
persze fake...
csakis..:(
ebben mi lenne a fake?
te meg az idióta kérdéseid
személyit mész csináltatni, szóval már nem vagy taknyos
de nem is tudom, hogy találkoztam-e nálad sötétebb emberrel mostanában, annyira buta vagy hogyha a kérdéseidet komolyan kérdezted, hogy az már fáj.
és még azon aggódik hogy addig egyedül hagyja a kutyáját ameddig elmegy egy órára hát ez szánalmas, hogy ennyire ostoba és primitív vagy, azt a kifejezést hogy "neki nem való kutya" az olyan idiótákra mint te és az állatkínzókra használják
már ne is haragudj te elmeháborodott
te meg egy abszolút unintelligens,parasztfalváról jött, bunkó hülye vagy. Nem vagyok taknyos,de ne haragudj,hogy nem akarom itthon hagyni a kutyámat.
És örülnék ha a kérdésre válaszolnál,ha meg esetleg nem tetszik a kérdésem,akkor nem kell rákattintani,és jönni ide nyomni a bunkót. Köszi.
Amúgy meg
24/L (csak újítani megyek a személyimet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!