Hol lehet keresni kutyasétáltató "társakat"?
Figyelt kérdés
Van olyan oldal vagy bármilyen lehetőség, hogy keressek kutyasétáltatós partnert?2010. okt. 28. 12:40
2/10 anonim válasza:
énis szeretnék kutyasétáltató partnert:D
3/10 anonim válasza:
szia! Én szívesen sétáltatok veled, nekem van egy barátságos mudim, és Kisvárdán lakok. Te hol laksz?
4/10 anonim válasza:
Én is szívesen sétálok:)) Merre laksz kérdező?
5/10 anonim válasza:
Én is mennék.Én Budapest,11kerben lakok:)
6/10 anonim válasza:
tessék körbenézni esti "kutyaidőben" a környéken :)
nálunk 2-3 fős csapatok mászkálnak.
7/10 A kérdező kommentje:
Én Budapesten lakom, Rákosszentmihályon. És sajnos nálunk a környéken senki sem sétáltat. Egy férfi szokott sétáltatni egy keverék kutyát (közepes testű), de az a kutya agresszív, és úgy semmi értelme egy sétáltató partnernek, ha a két szóbanforgó kutyát össze se lehet engedni. :S
Amúgy nekem kistestű kutyám van, de nagy kutyákkal is szívesen sétálnánk. Szóval aki a közelben lakik (14, 16, 17 kerület) az írjon nyugodtan privát üzenetet! :)
2010. okt. 28. 14:04
8/10 anonim válasza:
családi házas részen nehezebb az ügy . sikert!
10/10 anonim válasza:
Én is Budapesti vagyok, de XXII. kerületi, sajnos messze vagyunk, pedig nekem se lenne rossz egy sétáltató partner, amúgy egy barátságos cocker spánim van. Kanokkal kicsit domináns, de ez csak felugrálásban nyilvánul meg, nem morog vagy harap, szukákkal remekül kijön, és valamiért a nála nagyobb kutyák társaságát jobban szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!