Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor lehet a szuka kutyát...

Mikor lehet a szuka kutyát pároztatni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 12:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
miazhogy reméled , hogy egyszer lesznek kicsinyei? te beteg vagy ba*meg..apró termetű kutya a yorkshire..fedezteted , tegyük fel, hogy összejön ..megtermékenyül a kutyusod..utána lassan eljön a szülés..mivel kistermetű kutyárol beszélünk nagy az esélye , hogy nemtudja megszülni a kicsiket. ilyenkor állatorvos kell és császármetszés..az durván 40.000 ft..vagy több. és semmi garancia arra , hogy a te kutyád életben marad.1 millió gazdátlan kutya van az országban. 1 MILLIÓ KÓBOR EB CSATANGOL , GAZDIRA VÁRVA. mivan akkor ha eladod a kölyköket, az új "gazdi " megunja és kiteszi az utcára? előfordulhat ám. nem sajnálnád? ne pároztasd a kis yorkit ..nemjó az neki. és igaza van a tüöbbieknek..ivartalanítsd!!!!!!!!!!!
2010. okt. 28. 15:07
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mikor teszel jót a kutyáddal? Ha ivartalaníttatod.

Az én yorkim is álvemhes lett a 4. tüzelése után, amint elmúltak a tünetek, azonnal megműttettem. De maradjunk annyiban, hogy az álvemhesség nem egy halálos vírus, szóval az a "legkevesebb" ami miatt aggódnod kell. Előbb fog gennyes méhgyulladást kapni, vagy valamilyen rákos betegséget.

Csak hogy tudd a kutyádnak fájni fog a párzás. A kutyádnak fájni fog az ellés, és 2 hónapig kell a kölykökkel szenvednie. Olyan rövid életük van a kutyáknak, és csak azért, mert Neked babázhatnékod van, vagy mert egy butus rokonod azt hiszi, hogy ez a megoldás, attól még nem kell bepároztatni.

Azt hiszem itt elég sokan leírták már a véleményüket, és hidd el, a tapasztalat beszél belőlünk.

Én is láttam már elég sok szörnyűséget, mert az emberek felelőtlenül (és tök feleslegesen!!) ellették a kutyáikat.

Ha szereted azt a kutyát, akkor tényleg a legjobb, amit tehetsz, hogy ivartalaníttatod. Sok betegséget megelőzhetsz vele.

2010. okt. 28. 15:26
 23/25 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy szeretnél tőle kicsiket? Már ne is haragudj, de ha túlteng Benned a szülői ösztön, akkor ne a kutyáidat ellesd, hanem Te vállalj gyereket.
2010. okt. 28. 15:28
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem okoskodni akarok csak egyet leszögezni!

És igen, én is elítélem a fedeztetést, csak annyit hogy tegyek hozzá, hogy vki írta h mennyi gazdátlan yorki van.

Családok keresnek yorkikat, rentgeteg mindenkinek kéne és nem talál vay nem tud venni. Még oylan sincs h yorkshire terrier fajtamentés mert bekerül egy yorki egy menhelyre és már 1000-en várnak rá h elhozzák.

Szóval csak ennyit akartam, mert idegesít ez a szólás h annyi gazdátlan yorki van...

2010. okt. 28. 15:39
 25/25 A kérdező kommentje:
na jó most már eldöntöm hogy mi lesz...de kössz mindenkinek:S
2010. okt. 28. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!