Milyen fajta kutyát tudnátok nekem ajánlani?
Manapság minden fajtatiszta kutya túl van tenyésztve, többségüknek van valami szervi vagy agybaja. Nagyon nagyon kevés a kivétel, aztán persze a tenyésztő mossa kezeit.
Menhelyes keverék kutyák többsége egészséges, jó kutya, csak idióta gazdáktól származnak.
Köszönöm a válaszokat!
#2, szövegértés! Azt írtam, hogy főleg kint lenne az udvaron, de beengednénk a lakótérbe is, és nem azt, hogy kizárnánk a kertbe:).
Golden Retriever, palota pincsi, chivava, Bolognese, Havanese, Máltai selyem. Nekem német spitzem van nagyon okos és játékos fajta viszont nagyon sok játékot igényel vagy egy szintén játékos társat.
Vagy ahogy az előttem lévők írják valami keverék kutyus. Állatvédő Egyesületeknél érdemes szét nézni én onnan fogadtam, most örökbe egy labrador keveréket adtak 2 hét próba időt is a szerződés előtt,hogy nézzük meg, hogy viselkedik. Menhelynél sokszor rá tukmálják az emberre a kutyát, hogy gyorsan megszabaduljanak tőle utána meg jönnek a gondok és legtöbb esetben nem veszik vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!