Cavalier king charles spániel, honnan? Slippy Star kennelről vélemény?
Figyelt kérdés
A neten keresgéltem tenyésztőket és a Slippy Star kennel volt a legszimpatikusabb. Van valakinek tapasztalata valamelyik tenyésztővel kapcsolatban? És árban kb. mennyibe kerülnek a kutyusok?? (illetve szivesen fogadok cavelier tartói tanácsokat,ha szeretnétek mesélni kutyusotokról:),ezzel segitve nekem.) Köszönöm2010. okt. 27. 21:11
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok a cavalierekkel kapcsolatosan.
Mindenképpen azt javaslom Neked, hogy látogass el több tenyésztőhöz, beszélgess velük személyesen is, és utána dönts, hogy melyik kennelből szeretnél picit.
Ezen az oldalon nagyon sok információt találhatsz, de ha bármilyen személyes tapasztalatra vagy kíváncsi, szívesen segítek!
3/3 anonim válasza:
A Slippy star és a Rakeltons kennel a legjobb szerintem,de ha hobbira kell,van pár kennel akik már nem mindig törzskönyveznek,nagyon szép többszörös kiállításgyőztes kutyákkal tenyésztenek,de igy olcsóbban adják a kutyikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!