A bevásárlóközpontokba beengednek kutyát? SOS (lent)
Én soha életemben nem vittem magammal a kiskutyákat, még 1-2 hónaposan se.
Szép is lett volna 8 darab kiskutyával járkálni :D
Mikor iskolába jársz, akkor kivel van a kutya?
Nekem is 5 hónapos kutyám van, és igenis szokott otthon maradni egyedül, és ez szerintem normális. Egyszerűen képtelenség, hogy mindig mindenki hozzá alkalmazkodjon, ettől függetlenül imádjuk, de dolgozunk, tanulunk.
úgy ahogy egy 3 hónapost vagy egy 8 évest....
nem kell mellé 24 órás szolgálat, valószínűleg úgyis csak alszik majd, tedd ki az előszobába és kész...nem értem miért nem lehetne otthon hagyni, táskába gyömöszölés helyett??????????????????????? utálom az ilyen lökött plázacicus gazdikat, akiknek csak divatos kellék egy kutya
amúgy meg pont az ilyen össze-vissza hurcibált, táskába nyomorított ebekből lesznek az idegbeteg kutyák...legalább engeded neki, hogy más kutyákkal összeorroljon az utcán vagy játsszon vagy felkapod, ha 100 méteren belül van másik kutya?
Istenem, egy ilyennek milyen kutya???????????
Mégis hány napos bevásárló túrát tervezel? Nem hiszem, hogy egy egy 4 hónapos kutya öngyilkos lenne, ha 4-5 óráig nem látná az ő "gondoskodó" gazdiját.
Szted mennyivel jobb neki egy kis táskába benyomorítva, ahol örülhet, ha levegőt kap, mint otthon, megszokott környezetben? És ha suliba mész, oda is viszed magaddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!