Negatív vélemények menhelyes, vagy keverék kutyával kapcsolatban?
szia! Nekem volt negatív élményem. Örökbe fogadtam egy németjuhász keveréket 2 éve Nyíregyházán. kicsit furcsa volt, mikor mondtam ott, hogy őt akarom, a félmosolyok, meg a meglepődött arcok, hogy pont őt? Na mindegy, nem törődtem vele. Hazahoztuk, 10 hónapos volt. És elszabadult itthon a pokol. Hozzáteszem, mindig volt kutyám, és azóta is van, eggyel sem volt baj. Semmilyen mértékben nem törődött azzal, hogy ő itt lakik. Állandóan a kerítésnél ült, nem lehetett tőle se be se kimenni, mert szökött. Volt, hogy rám támadt, volt, hogy szétszedte a kerítést. Végül, mivel már zárt kerítés mögül is szökött (kinyitotta a kaput), átadtuk egy feldolgozó üzembe, ahol nem volt bezárva. Ismerősökhöz, jó helye volt, rengeteg kaja, szabadon. Onnan is elment.
Ismerősöm szerint "c.igány" kutya volt, azok ilyenek, hogy nem maradnak meg egy helyen.
Nálunk különben mindent megkapott, csontsovány volt, mikor elhoztuk, én felhízlaltam, tanítottam, sétáltattam, de minden hiába volt. Ilyen kutyát még életemben nem láttam azelőtt.
Azóta van egy mudim, vele semmi baj, igaz, ő mellettem nő fel.
Nincs semmi rossz.
Azért éri meg, mert ha menhelyről hozol, a te kutyád lesz a világ lehálásabb kutyája.
Én tenyésztő vagyok, mégis mindig a menhelyet ajánlom, mert annyira sajnálom őket :'(
Menhelyen nem jártam,mert a kölyköt az alomból szokás elvinni,és magánembereknél is van.
Egy kutya több mint 10 évig él,tehát nem kell minden évben beszerezni,ami azt jelenti hogy érdemes egy fajtisztát szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!